Madalya bırakmadılar!

SPOR 25.12.2017 - 15:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2603+ kez okundu.
 

Madalya bırakmadılar!

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
​Kayaklı Koşu K1 Ligi 1. Ayak yarışmalarında 9 madalya kazanan Geredeli kayakçılar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. 12-14 Aralık 2017 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Kayaklı Koşu K1 Ligi 1. Ayak yarışmalarında başarılı olan ve toplamda 9 madalya kazanan kayakçılar, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, Müdür Yardımcısı Saim Soykuvvet ve Antrenör Haydar Çetinkaya ile beraber Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ettiler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere başarılar diledi. Başkan Allar;; “Okullarımızın sadece bilgi ile donanan öğrenciler yetiştirmediklerini görmek, sosyalleşme adına çeşitli spor dallarına öğrencilerimizi yönlendirmeleri ve onlarla yakından ilgilenmeleri gerçekten mutluluk verici. Çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Yaklaşık 45 dakikayı bulan ziyarette; antrenör ve kayakçılar, yarışma öncesi ve sonrası hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, maddi ve manevi yanlarında yer alan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.  Gayet sıcak bir ortamda geçen ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu..
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

​Kayaklı Koşu K1 Ligi 1. Ayak yarışmalarında 9 madalya kazanan Geredeli kayakçılar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

12-14 Aralık 2017 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Kayaklı Koşu K1 Ligi 1. Ayak yarışmalarında başarılı olan ve toplamda 9 madalya kazanan kayakçılar, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, Müdür Yardımcısı Saim Soykuvvet ve Antrenör Haydar Çetinkaya ile beraber Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere başarılar diledi.

Başkan Allar;; “Okullarımızın sadece bilgi ile donanan öğrenciler yetiştirmediklerini görmek, sosyalleşme adına çeşitli spor dallarına öğrencilerimizi yönlendirmeleri ve onlarla yakından ilgilenmeleri gerçekten mutluluk verici. Çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 45 dakikayı bulan ziyarette; antrenör ve kayakçılar, yarışma öncesi ve sonrası hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, maddi ve manevi yanlarında yer alan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler. 

Gayet sıcak bir ortamda geçen ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.