Bakan'la buluşmak isteyenler için..

SİYASET 06.03.2019 - 16:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1851+ kez okundu.
 

Bakan'la buluşmak isteyenler için..

"Halkın sevgisine mazhar olmuş isimlerden Süleyman Soylu, haftanın son işi günü Bolu'ya geliyor. Gerede'den mitinge katılmak isteyenler için ücretsiz araç kaldırılacak."
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, haftanın son iş günü Bolu’ya gelmeye hazırlanıyor. Duruşu ve tavırları ile vatandaşın gönlünde adeta taht kuran, sevilen bakanlardan Süleyman Soylu, cuma günü ilimiz Bolu'ya gelecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Bolu programı için ilçemiz Gerede'den de araç kaldırılacak. Konuya ilişkin mercanmedya.com'a sözlü açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Avukat İsmail Çetin; "Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun programına katılmak isteyenler için Gerede Cumhuriyet Meydanından saat 11'den itibaren ücretsiz araç kaldıracağız," dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İl'e gelişi nedeniyle Gerede'den de araç kaldırılacağı bilgisini yineleyen Başkan Çetin, kısa açıklamasında; “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, cuma günü saat: 14:30’da vilayet binası önünde halkımız ile buluşacak. Aynı gün saat: 11'den itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan Bolu'ya ücretsiz araç kaldıracağız. Bu programa, tüm vatandaşlarımızı davet ettiğimizi de sizlerin aracılığıyla belirtmek istiyorum,” diye konuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e destek olmak için Bolu’ya geleceği belirtildi. Bolu’da seçim çalışması yapacak olan Soylu, esnaf ve vatandaşlar ile de buluşarak Metin’e desteğini iletecek. Bakan Soylu’nun, Bolu İzzet Baysal Caddesi ve Sağlık Mahallesi’nde seçim çalışmalarına katılacağı da öğrenildi.  
"Halkın sevgisine mazhar olmuş isimlerden Süleyman Soylu, haftanın son işi günü Bolu'ya geliyor. Gerede'den mitinge katılmak isteyenler için ücretsiz araç kaldırılacak."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, haftanın son iş günü Bolu’ya gelmeye hazırlanıyor. Duruşu ve tavırları ile vatandaşın gönlünde adeta taht kuran, sevilen bakanlardan Süleyman Soylu, cuma günü ilimiz Bolu'ya gelecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Bolu programı için ilçemiz Gerede'den de araç kaldırılacak.
Konuya ilişkin mercanmedya.com'a sözlü açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Avukat İsmail Çetin; "Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun programına katılmak isteyenler için Gerede Cumhuriyet Meydanından saat 11'den itibaren ücretsiz araç kaldıracağız," dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İl'e gelişi nedeniyle Gerede'den de araç kaldırılacağı bilgisini yineleyen Başkan Çetin, kısa açıklamasında; “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, cuma günü saat: 14:30’da vilayet binası önünde halkımız ile buluşacak.
Aynı gün saat: 11'den itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan Bolu'ya ücretsiz araç kaldıracağız. Bu programa, tüm vatandaşlarımızı davet ettiğimizi de sizlerin aracılığıyla belirtmek istiyorum,” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e destek olmak için Bolu’ya geleceği belirtildi. Bolu’da seçim çalışması yapacak olan Soylu, esnaf ve vatandaşlar ile de buluşarak Metin’e desteğini iletecek. Bakan Soylu’nun, Bolu İzzet Baysal Caddesi ve Sağlık Mahallesi’nde seçim çalışmalarına katılacağı da öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.