Oğlu, kime oy verdi?..

SİYASET 25.06.2018 - 15:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3561+ kez okundu.
 

Oğlu, kime oy verdi?..

"AK Parti Bolu milletvekili ve 27 dönem AK Parti Bolu 2’inci sıra Milletvekili adayı olan Fehmi Küpçü, 18 yaşındaki oğluyla birlikte oy kullandı. İlk oyunu babasıyla birlikte kullanan İbrahim Küpçü, “Bir oy da babama benden” dedi."
AK Parti Bolu milletvekili ve 27 dönem AK Parti Bolu 2’inci sıra Milletvekili adayı olan Fehmi Küpçü, 18 yaşındaki oğluyla birlikte oy kullandı. İlk oyunu babasıyla birlikte kullanan İbrahim Küpçü, “Bir oy da babama benden” dedi. 27. dönem milletvekili seçimlerinde Bolu AK Parti 2’inci sıra milletvekili adayı olan Fehmi Küpçü, oyunu; memleketi olan Gerede'de eşi Naile Küpçü, 14 yaşındaki kızı Bengüsu Küpçü ve bu yıl üniversite sınavlarına ilk kez girecek olan 18 yaşındaki oğlu İbrahim Küpçü ile birlikte kullandı. Milletvekili ve adayı Fehmi Küpçü, oğlu İbrahim’in 2 yaşındayken AK Parti Bolu Milletvekili seçildiğini anlatarak, oğlunun oy kullanma yaşına ulaştığını ile getirdi. Küpçü, 18 yaşına girmesiyle birlikte oğlunun ilk oyunu da kendisiyle kullandığını belirterek; “Bu benim için büyük bir onur. Oğlumla beraber aynı sandıkta oyumuzu kullandık. Türkiye geleceği için ailecek oylarımızı kullanmanın gururunu yaşıyorum” diye konuştu. 18 yaşına girmesiyle birlikte ilk kez sandığa gittiğini dile getiren İbrahim Küpçü’de; “İlk oyumu milletvekilliği seçimlerde babama kullanarak, bir oy da benden dedim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan’a oyumu kullanarak, Türkiye’nin geleceğini bir ışık da ben yakmış oldum. Türkiye’nin bir genci olarak oyumun herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milletvekili babamla birlikte ilk oyumu da kullanmanın heyecanını yaşıyorum” sözlerini kullandı.
"AK Parti Bolu milletvekili ve 27 dönem AK Parti Bolu 2’inci sıra Milletvekili adayı olan Fehmi Küpçü, 18 yaşındaki oğluyla birlikte oy kullandı. İlk oyunu babasıyla birlikte kullanan İbrahim Küpçü, “Bir oy da babama benden” dedi."

AK Parti Bolu milletvekili ve 27 dönem AK Parti Bolu 2’inci sıra Milletvekili adayı olan Fehmi Küpçü, 18 yaşındaki oğluyla birlikte oy kullandı. İlk oyunu babasıyla birlikte kullanan İbrahim Küpçü, “Bir oy da babama benden” dedi.

27. dönem milletvekili seçimlerinde Bolu AK Parti 2’inci sıra milletvekili adayı olan Fehmi Küpçü, oyunu; memleketi olan Gerede'de eşi Naile Küpçü, 14 yaşındaki kızı Bengüsu Küpçü ve bu yıl üniversite sınavlarına ilk kez girecek olan 18 yaşındaki oğlu İbrahim Küpçü ile birlikte kullandı.

Milletvekili ve adayı Fehmi Küpçü, oğlu İbrahim’in 2 yaşındayken AK Parti Bolu Milletvekili seçildiğini anlatarak, oğlunun oy kullanma yaşına ulaştığını ile getirdi.

Küpçü, 18 yaşına girmesiyle birlikte oğlunun ilk oyunu da kendisiyle kullandığını belirterek; “Bu benim için büyük bir onur. Oğlumla beraber aynı sandıkta oyumuzu kullandık. Türkiye geleceği için ailecek oylarımızı kullanmanın gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

18 yaşına girmesiyle birlikte ilk kez sandığa gittiğini dile getiren İbrahim Küpçü’de; “İlk oyumu milletvekilliği seçimlerde babama kullanarak, bir oy da benden dedim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan’a oyumu kullanarak, Türkiye’nin geleceğini bir ışık da ben yakmış oldum. Türkiye’nin bir genci olarak oyumun herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milletvekili babamla birlikte ilk oyumu da kullanmanın heyecanını yaşıyorum” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.