Ak Parti'de, aksaklıklar tespit edildi

SİYASET 18.04.2018 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2082+ kez okundu.
 

Ak Parti'de, aksaklıklar tespit edildi

"AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, "İnşallah 2019 yılında yapılacak seçimlerde de rekorlarımıza, yeni rekorlar katacağız” dedi."
AK Parti Gerede İlçe Başkanlığı, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı’nda organize edilen “Seçimlerde Yaşanan Uygulama Aksaklıklarının Tespiti ve Çözüm Önerileri” toplantısına katıldı. Toplantıya Gerede’den AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Demir katılım sağladı. AK Parti 2019 yılında yapılacak seçimler öncesi, işi sıkı tutuyor. Bu amaçla; Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen “Seçimlerde Yaşanan Uygulama Aksaklıklarının Tespiti ve Çözüm Önerileri” toplantısı, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur’un sunumuyla, AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti İlçe Başkanları ve AK Parti İl Teşkilatının İlçe seçim işleri birim başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu’nun 2001 yılından bu yana AK Partiye her zaman destek verdiğini belirtti. Doğanay; “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz İl Kadın ve Gençlik Kollarımız ile Bolu Teşkilatları olarak, kongreler sürecini bitirmiş olduk. Artık Bolu teşkilatları olarak ciddi bir şekilde 2019 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler, Başkanlık ve Genel Seçimlere hazırlanıyoruz. İnşallah 2019 yılında yapılacak seçimlerde de rekorlarımıza, yeni rekorlar katacağız” şeklinde konuştu. Slayt eşliğinde yapılacak olan seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur; “Parti olarak 2019 seçim süreçlerini daha iyi yapabilmek adına böylesi toplantıları organize ediyoruz. Seçim güvenliği ve seçim ittifakı ile ilgili kanun meclisten geçti. Artık 2019 seçim sürecine girildi ve teşkilatların bu sürece çok sıkı bir şekilde hazırlanması gerekiyor” sözlerine yer verdi. Konuşmanın ardından Yağmur, slaytlar eşliğinde seçimlerde yaşanan aksaklıklar ve çözüm önerilerini aktardı. 
"AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, "İnşallah 2019 yılında yapılacak seçimlerde de rekorlarımıza, yeni rekorlar katacağız” dedi."

AK Parti Gerede İlçe Başkanlığı, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı’nda organize edilen “Seçimlerde Yaşanan Uygulama Aksaklıklarının Tespiti ve Çözüm Önerileri” toplantısına katıldı.

Toplantıya Gerede’den AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Demir katılım sağladı.

AK Parti 2019 yılında yapılacak seçimler öncesi, işi sıkı tutuyor. Bu amaçla; Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen “Seçimlerde Yaşanan Uygulama Aksaklıklarının Tespiti ve Çözüm Önerileri” toplantısı, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur’un sunumuyla, AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti İlçe Başkanları ve AK Parti İl Teşkilatının İlçe seçim işleri birim başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu’nun 2001 yılından bu yana AK Partiye her zaman destek verdiğini belirtti.

Doğanay; “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz İl Kadın ve Gençlik Kollarımız ile Bolu Teşkilatları olarak, kongreler sürecini bitirmiş olduk. Artık Bolu teşkilatları olarak ciddi bir şekilde 2019 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler, Başkanlık ve Genel Seçimlere hazırlanıyoruz. İnşallah 2019 yılında yapılacak seçimlerde de rekorlarımıza, yeni rekorlar katacağız” şeklinde konuştu.

Slayt eşliğinde yapılacak olan seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur; “Parti olarak 2019 seçim süreçlerini daha iyi yapabilmek adına böylesi toplantıları organize ediyoruz. Seçim güvenliği ve seçim ittifakı ile ilgili kanun meclisten geçti. Artık 2019 seçim sürecine girildi ve teşkilatların bu sürece çok sıkı bir şekilde hazırlanması gerekiyor” sözlerine yer verdi.


Konuşmanın ardından Yağmur, slaytlar eşliğinde seçimlerde yaşanan aksaklıklar ve çözüm önerilerini aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.