Müjde!.. Yeni bina açılıyor..

SİYASET 07.03.2018 - 10:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2677+ kez okundu.
 

Müjde!.. Yeni bina açılıyor..

Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, "Bu ay içerisinde yeni binamızda hemşehrilerimiz hizmet almaya başlayacaklar," diye konuştu.
"Geçtiğimiz haftalarda Gerede’ye gelerek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile yeni hastane binasını gezen Küpçü, müjde niteliğindeki bir duyuru ile hemşehrilerine seslendi. Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, bu ay içinde açılması planlanan yeni Gerede Devlet Hastanesi demirbaşları için 506 bin 394 TL ödenek aldı. Yeni Gerede Devlet Hastanesi’nin demirbaş alımlarında kullanılacak olan 506 bin 394 TL paranın tahsisi 01 Mart 2018 deki görüşmenin ardından hesaplara aktarıldı. Sağlık Bakanlığı Yatırım İnşaat Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerin ardından talepleri ileterek ödenek aldığını belirten Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Geredeli hemşerimiz Fehmi Küpçü, yeni hastane binasının bu ay içinde açılarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Bolu Milletvekili Küpçü, "Bu ay içerisinde yeni binamızda hemşehrilerimiz hizmet almaya başlayacaklar," dedi. Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; "Hastane heyetinden aldığımız talepler doğrultusunda ödeneklerimizi almaya devam ediyoruz. Bu ödeneğimiz hastane içerisinde ihtiyacımız olan demirbaş alımı için kullanılacaktır, paranın tahsisi yapılarak hastane hesaplarına geçti, inşallah bu ay içerisinde yeni binamızda hemşerilerimiz hizmet almaya başlayacaklar," sözlerini kullandı.    
Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, "Bu ay içerisinde yeni binamızda hemşehrilerimiz hizmet almaya başlayacaklar," diye konuştu.

"Geçtiğimiz haftalarda Gerede’ye gelerek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile yeni hastane binasını gezen Küpçü, müjde niteliğindeki bir duyuru ile hemşehrilerine seslendi.

Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, bu ay içinde açılması planlanan yeni Gerede Devlet Hastanesi demirbaşları için 506 bin 394 TL ödenek aldı.

Yeni Gerede Devlet Hastanesi’nin demirbaş alımlarında kullanılacak olan 506 bin 394 TL paranın tahsisi 01 Mart 2018 deki görüşmenin ardından hesaplara aktarıldı.

Sağlık Bakanlığı Yatırım İnşaat Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerin ardından talepleri ileterek ödenek aldığını belirten Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Geredeli hemşerimiz Fehmi Küpçü, yeni hastane binasının bu ay içinde açılarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Bolu Milletvekili Küpçü, "Bu ay içerisinde yeni binamızda hemşehrilerimiz hizmet almaya başlayacaklar," dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; "Hastane heyetinden aldığımız talepler doğrultusunda ödeneklerimizi almaya devam ediyoruz. Bu ödeneğimiz hastane içerisinde ihtiyacımız olan demirbaş alımı için kullanılacaktır, paranın tahsisi yapılarak hastane hesaplarına geçti, inşallah bu ay içerisinde yeni binamızda hemşerilerimiz hizmet almaya başlayacaklar," sözlerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.