Memleketi ve hemşehrileri ile buluşuyor, anlatıyor!..

AK Parti Bolu Milletvekili adayı Gerede li hemşehrimiz duayen siyasetçi Yüksel Coşkunyürek, memleketi Gerede 'de sanayi esnafı ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

“Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar” diyerek bir kez daha milletin huzuruna çıkan Coşkunyürek’e Gerede gezisinde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Mehmet Çongar, Belediye ve İGM üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik ederek, kalabalık bir heyet eşliğinde ilçe turu yaptlar.

Önceki dönem milletvekillikleri yanında bakan yardımcılığı gibi önemli görevlerde de bulunan usta siyasetçi Yüksel Coşkunyürek, teşkilat üyeleriyle birlikte 14 Mayıs seçimlerine aralıksız hazırlanıyor.

Önceki dönem milletvekilliği zamanlarında pek halka inmediği ve yüzyüze diyaloglardan eksik kaldığı gibi sebeplerle hemşehrileri tarafından da sık sık eleştiri oklarına hedef olan usta siyasetçi Coşkunyürek, Gerede halkıyla son günlerde hemen her gün buluşarak, partisini ve hedeflerini anlatıyor.
Yeniden, bir kez daha gönüllere girerek, sandıktan çıkabilmeyi hedefleyen Coşkunyürek'in 1'inci sırada olması nedeniyle milletvekilliğine kesin gözüyle bakılırken, tecrübeli siyasetçi, sahalardan eksik kalmayarak, partilileri ve bir dönem çalıştığı yol arkadaşları ile birlikte çarşı-pazar gezerek, kendisini hatırlatıyor.