Kickboks'da kuşak sınavı ile ter döktüler

Ülkemizde ve Avrupa’da gerçekleştirilen yarışmalara birçok sporcu göndererek birincilikler elde eden, başarıları ile ismini tescillemiş olan Gerede İlteriş Spor Kulübü, yeni şampiyonlar yetiştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gerede İlteriş Spor Kulübü’nün taekwondo ve kickboks branşlarında eğitim gören sporcuları kuşak sınavı ile ter döktü. Türkiye Taekwondo Federasyonu ve Türkiye Kickboks Federasyonları tarafından düzenlenen 3. dönem kuşak sınavına 2008’den bu yana faaliyet gösteren Gerede İlteriş Spor Kulübünden taekwondo ve kickboks branşlarında sporcularda katılım sağladı.

Gerede İlteriş Spor Kulübü’nün sporcuları yapılan sınav ile beyaz kuşaktan sarı yeşil kuşağa terfi ederek siyah kuşağa bir adım daha yaklaştı. Komisyon başkanlığını Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek eşliğinde, komisyon üyeliklerine kıdemli antrenörler Kazım Yüksel ve Derviş Erdoğan eşlik etti.

Taekwondo ve kickboks antrenörü Kâzım Yüksel ve Kulüp Başkanı İlhan Şimşek, spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen ilçe protokolüne de teşekkür ederek; "Hedefimiz taekwondo kickboks branşında ülkemizi en güzel şekilde temsil edecek müsabık sporcular yetiştirmek," diye konuştu.