Geredeli sevilen isim, Bakan Müşaviri oldu!

Ülke geneline yaygınlaştırılan organizasyonlarda imzası olduğu bilinen başarılı bürokrat Geredeli hemşehrimiz Murat Doğanay, Bakan Müşaviri oldu.

Genç nesili sigaradan korumak için çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla; umudumuz evlatlarımızı, zararlı alışkanlıklardan korumaya çalışan TAPDK Üyesi Murat Doğanay'ın görevi değişti.

Ekonomi Bakanlığı'na ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, açık bulunan birinci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliği'ne Murat Doğanay atandı.

Doç. Dr. Murat Doğanay, geleceğimizin teminatı gençleri, evlatlarımızı; tütün ve alkolden uzak tutabilmek adına çeşitli etkinlik ve cemiyetlere imza atarken, geçtiğimiz hafta bakan müşavirliği görevine getirildi. Geredeli hemşehrimiz Doğanay’ın atama kararnamesi 14 Mayıs 2018 tarihinde yayınlandı.

Söz konusu atama, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 59 ve 74'üncü maddeleri ile 2451 sayılı Bakanlıklar ve Bağlı Kuruluşlarda Atama Usulüne İlişkin Kanun'un 2'nci maddesi gereğince uygun görüldü.

Genç ve dinamik bir yapıya sahip olan Murat Doğanay, henüz başkentte okuduğu yıllarda ismini öne çıkarmayı başarırken, çeşitli araştırmaları da bulunuyor.