Dağıtımda çocukların sevinçleri dikkatlerden kaçmadı

Gerede İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, karayolunda yaptıkları güvenlik uygulamasında emniyet kurallarına uyan çocuklara hediye verdi. Hediye alan çocukların sevinçleri gözlerinden okundu.

Trafik kontrolleri esnasında emniyet kemeri, çocuk koruma koltuğu gibi uygulamalara uyan çocuklara çeşitli hediyeler vererek güvenlik önlemlerine uymaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Uygulanan denetimlerde çocuklara tişört, maske, düdük, şapka ve kitap hediye edilirken, çocuklara trafik güvenliği hakkında da bilgiler verildi.  Ayrıca çocuklara trafik kurallarını öğrenmelerini amaçlayan boyama kitapları da hediye edildi.

Gerede 'de jandarma trafik ekipleri çocuklara sürpriz düzenledi. Çocuklara eğlenerek öğrenmeleri için boyama kitabı hediye etti. Jandarma ekiplerinin boyama kitabı dağıttığı çocukların sevinçleri ise dikkatlerden kaçmadı. Trafik kurallarını unutmamaları ve bilinçli çocukların yetişmesini amaçlayarak dağıtılan boyama kitaplarında günlük yaşamda sıklıkla kullanılan, trafik kurallarını öğreten içerikler yer alıyor.