Dörtdivan’da 5400 m² tarla mahkeme kararı ile satılacak

EKONOMİ 02.12.2021 - 10:29, Güncelleme: 02.12.2021 - 10:35 2595+ kez okundu.
 

Dörtdivan’da 5400 m² tarla mahkeme kararı ile satılacak

""Taşınmazın Özellikleri: Bolu İl, Dörtdivan İlçe, 0 Ada, 21 Parsel, ÇETİKÖREN (Pasif) Mahalle/Köy, Bolu -Dörtdivan-Çetikören Köyü 21 parsel 5.400,00.m2 miktarlı taşınmazın tamamı satılacaktır. ""
Bolu Dörtdivan’da 5400 m² tarla mahkeme kararı ile satılacak T.C. GEREDE (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2021/8 SATIŞ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri Taşınmazın Özellikleri: Bolu İl, Dörtdivan İlçe, 0 Ada, 21 Parsel, ÇETİKÖREN (Pasif) Mahalle/Köy, Bolu -Dörtdivan-Çetikören Köyü 21 parsel 5.400,00.m2 miktarlı taşınmazın tamamı satılacaktır. Tapu kaydında tarla vasfında, Düz ve düze yakın arazi eğimine sahiptir. killi kumlu ve tınlı toprak yapısına sahiptir. Toprak yapısı orta bünyeli taban suyu ve erozyon problemi olmayan karakterdedir. Taşınmazın batı sınırı köy yoluna cepheli ve köy yerleşim yerine yakın konumdadır. Bu hali ile alt yapı hizmetlerinden de faydalanma imkanı vardır. İLANIN DETAYLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..
""Taşınmazın Özellikleri: Bolu İl, Dörtdivan İlçe, 0 Ada, 21 Parsel, ÇETİKÖREN (Pasif) Mahalle/Köy, Bolu -Dörtdivan-Çetikören Köyü 21 parsel 5.400,00.m2 miktarlı taşınmazın tamamı satılacaktır. ""

Bolu Dörtdivan’da 5400 m² tarla mahkeme kararı ile satılacak

T.C.
GEREDE
(SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
2021/8 SATIŞ
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre;

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri

Taşınmazın Özellikleri: Bolu İl, Dörtdivan İlçe, 0 Ada, 21 Parsel, ÇETİKÖREN (Pasif) Mahalle/Köy, Bolu -Dörtdivan-Çetikören Köyü 21 parsel 5.400,00.m2 miktarlı taşınmazın tamamı satılacaktır. Tapu kaydında tarla vasfında, Düz ve düze yakın arazi eğimine sahiptir. killi kumlu ve tınlı toprak yapısına sahiptir. Toprak yapısı orta bünyeli taban suyu ve erozyon problemi olmayan karakterdedir. Taşınmazın batı sınırı köy yoluna cepheli ve köy yerleşim yerine yakın konumdadır. Bu hali ile alt yapı hizmetlerinden de faydalanma imkanı vardır.

İLANIN DETAYLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.