2021 yılında 250 bin...

YAŞAM 25.03.2021 - 13:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2161+ kez okundu.
 

2021 yılında 250 bin...

"Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, Dörtdivan’ın Ortaköy köyünde geçtiğimiz yıl yanan ormanın ağaçlandırılması çalışmalarına hız verdi."
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, Ortaköy köyünde geçtiğimiz yıl yanan ormanların ağaçlandırılması için 250 bin fidan dikimi için kolları sıvadı. Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, Dörtdivan’ın Ortaköy köyünde geçtiğimiz yıl yanan ormanın ağaçlandırılması çalışmalarına hız verdi. Konuya ilişkin bilgi veren Gerede Orman İşletme Müdürü Bulut; “Dünya Ormancılık Günü kapsamında ilk etapta 10 bin fidanın dikimi için hazırlıklar tamamlandı. 2021 yılında tamamlanacak çalışmalar ile toplamda yaklaşık 250 bin fidanın toprakla buluşmasını hedefliyoruz. Özellikle orman köylüsüne ve yaban hayatına katkı sağlayacak ağaç türlerinin de kullanılmasını planlıyoruz. Aynı zamanda her ne kadar yangın sezonu başlamamış olsa da her türlü tedbirin şimdiden alındığını belirtmek isterim” sözlerini dile getirdi.
"Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, Dörtdivan’ın Ortaköy köyünde geçtiğimiz yıl yanan ormanın ağaçlandırılması çalışmalarına hız verdi."

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, Ortaköy köyünde geçtiğimiz yıl yanan ormanların ağaçlandırılması için 250 bin fidan dikimi için kolları sıvadı.

Gerede Orman İşletme Müdürü Vasfi Cem Bulut, Dörtdivan’ın Ortaköy köyünde geçtiğimiz yıl yanan ormanın ağaçlandırılması çalışmalarına hız verdi.

Konuya ilişkin bilgi veren Gerede Orman İşletme Müdürü Bulut; “Dünya Ormancılık Günü kapsamında ilk etapta 10 bin fidanın dikimi için hazırlıklar tamamlandı. 2021 yılında tamamlanacak çalışmalar ile toplamda yaklaşık 250 bin fidanın toprakla buluşmasını hedefliyoruz. Özellikle orman köylüsüne ve yaban hayatına katkı sağlayacak ağaç türlerinin de kullanılmasını planlıyoruz. Aynı zamanda her ne kadar yangın sezonu başlamamış olsa da her türlü tedbirin şimdiden alındığını belirtmek isterim” sözlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.