Gerede 1970 FK’da yeni hoca Yurtsever oldu

SPOR 18.11.2021 - 09:47, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:20 4282+ kez okundu.
 

Gerede 1970 FK’da yeni hoca Yurtsever oldu

""Yönetim, alt ligleri yakından tanıyan, uzun yıllar profesyonel liglerde de görev yapan Ahmet Yurtsever’e teklif götürürken deneyimli çalıştırıcı da ‘evet’ yanıtı verdi resmi imzayı attı.""
TFF Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grup’ta ilimizi temsil eden Gerede 1970 Futbol Kulübü’nde teknik direktörlüğe Ahmet Yurtsever getirildi. Geçen sezon Abant FK olarak BAL play-off finaline çıkan ve Ordu 1967’ye penaltılarla yenilerek 3. Lig’i kaybeden temsilcimiz Gerede 1970 FK yeni sezonda ilk iki maçını kaybettikten sonra teknik direktör Yılmaz Özen ile yollar ayrılmıştı. Yönetim, alt ligleri yakından tanıyan, uzun yıllar profesyonel liglerde de görev yapan Ahmet Yurtsever’e teklif götürürken deneyimli çalıştırıcı da ‘evet’ yanıtı verdi resmi imzayı attı. Yeşil beyazlı temsilcimiz hafta sonu deplasmanda Kütahya Azotspor’u 3-1 yendiği maçı tribünden izleyen Yurtsever takımını gelecek hafta oynanacak Eskişehir Sağlıkspor maçına hazırlayacak.
""Yönetim, alt ligleri yakından tanıyan, uzun yıllar profesyonel liglerde de görev yapan Ahmet Yurtsever’e teklif götürürken deneyimli çalıştırıcı da ‘evet’ yanıtı verdi resmi imzayı attı.""

TFF Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 3. Grup’ta ilimizi temsil eden Gerede 1970 Futbol Kulübü’nde teknik direktörlüğe Ahmet Yurtsever getirildi.

Geçen sezon Abant FK olarak BAL play-off finaline çıkan ve Ordu 1967’ye penaltılarla yenilerek 3. Lig’i kaybeden temsilcimiz Gerede 1970 FK yeni sezonda ilk iki maçını kaybettikten sonra teknik direktör Yılmaz Özen ile yollar ayrılmıştı. Yönetim, alt ligleri yakından tanıyan, uzun yıllar profesyonel liglerde de görev yapan Ahmet Yurtsever’e teklif götürürken deneyimli çalıştırıcı da ‘evet’ yanıtı verdi resmi imzayı attı.

Yeşil beyazlı temsilcimiz hafta sonu deplasmanda Kütahya Azotspor’u 3-1 yendiği maçı tribünden izleyen Yurtsever takımını gelecek hafta oynanacak Eskişehir Sağlıkspor maçına hazırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.