Yıllar onu daha da sevdirdi!

YAŞAM 24.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2487+ kez okundu.
 

Yıllar onu daha da sevdirdi!

"Tek adayın girdiği genel kurulda oyların tamamını almayı başaran Nazım Göktaş, gösterilen teveccühe teşekkür ederek; 'Tekrardan şahsımı destekleyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum,' dedi."
17 yıldır Gerede Muhtarlar Derneği çatısı altında başkanlık yapan Nazım Göktaş bir kez daha güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa layık bulundu. Tek adayın girdiği genel kurulda oyların tamamını almayı başaran Göktaş, gösterilen teveccühe teşekkür ederek; "Tekrardan şahsımı destekleyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum," diye konuştu. Gerede genelinde idari hizmet sunulması yönünde çalışmalarına devam eden muhtarlar, Muhtarlar Derneği, başkanlık seçimi için oy kullandı. 10'uncu genel kurulda delege olarak belirlenen ve katılan muhtarların oy kullandığı seçim maratonunda, Nazım Göktaş yeniden oyların tamamını alarak başkan seçildi. Göktaş’ın tek aday olarak girdiği başkanlık seçimi, Gerede Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı. 17 yıldır Gerede Muhtarlar Derneği “Başkanlık” görevini yürüten Göktaş, “Dernek çatımız altında, muhtarlarımız oylarını kullandı. Seçime tek aday olarak girdim. Bu bir avantajdır ama onların takdirini kazanmak daha da önemlidir. Hizmet noktasında, tekrardan şahsımı destekleyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın talepleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Göktaş gerçekleştirilen bu seçimle, önümüzdeki 3 yıllık süreci, bir kez daha tazelemiş oldu.
"Tek adayın girdiği genel kurulda oyların tamamını almayı başaran Nazım Göktaş, gösterilen teveccühe teşekkür ederek; 'Tekrardan şahsımı destekleyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum,' dedi."

17 yıldır Gerede Muhtarlar Derneği çatısı altında başkanlık yapan Nazım Göktaş bir kez daha güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa layık bulundu.

Tek adayın girdiği genel kurulda oyların tamamını almayı başaran Göktaş, gösterilen teveccühe teşekkür ederek; "Tekrardan şahsımı destekleyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Gerede genelinde idari hizmet sunulması yönünde çalışmalarına devam eden muhtarlar, Muhtarlar Derneği, başkanlık seçimi için oy kullandı.

10'uncu genel kurulda delege olarak belirlenen ve katılan muhtarların oy kullandığı seçim maratonunda, Nazım Göktaş yeniden oyların tamamını alarak başkan seçildi. Göktaş’ın tek aday olarak girdiği başkanlık seçimi, Gerede Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

17 yıldır Gerede Muhtarlar Derneği “Başkanlık” görevini yürüten Göktaş, “Dernek çatımız altında, muhtarlarımız oylarını kullandı. Seçime tek aday olarak girdim. Bu bir avantajdır ama onların takdirini kazanmak daha da önemlidir. Hizmet noktasında, tekrardan şahsımı destekleyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın talepleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Göktaş gerçekleştirilen bu seçimle, önümüzdeki 3 yıllık süreci, bir kez daha tazelemiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.