Yelkenler Köyü'nde korkutan yangın!

YAŞAM 10.01.2021 - 02:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1861+ kez okundu.
 

Yelkenler Köyü'nde korkutan yangın!

"Yelkenler Köyünde çıkan yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi. Mustafa Özalp'e ait odunlukta henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa süre içinde büyüyen yangın, samanlık ve ahır ile bitişikte Mehmet Ali Çelik'e ait eve ve kuruluğa da sıçradı."
Yelkenler köyünde henüz nedeni belirlenemeyen sebepten dolayı bu akşam saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, ev ve ahır kullanılamaz hale geldi. Henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Yelkenler Köyündeki yangın kısa sürede bir ev, ahır ve samanlığı sardı. Yangına Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan İtfaiyeleri müdahale ederek çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına aldı. Yangın, akşam saatlerinde Yelkenler Köyü'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangın kısa sürede Mehmet Çelik’e ait evin neredeyse tamamını ve 1 kuruluk ile Mustafa Özalp’e ait olan 1 samanlık ve 1 kuruluğu sardı. Yangını ihbar alan Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hemen olay yerine geldi. Alevlerin etkisini artırması üzerine Dörtdivan ve Yeniçağa‘da takviye itfiaye ekipleri Yelkenler köyüne sevkedilerek, arazözlerle yangına müdahale edildi. Saatler süren uğraşlar sonucunda yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle ev, samanlık ve kuruluk kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı yaşanmaması yüreklere su serperken, köye; itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
"Yelkenler Köyünde çıkan yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi. Mustafa Özalp'e ait odunlukta henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa süre içinde büyüyen yangın, samanlık ve ahır ile bitişikte Mehmet Ali Çelik'e ait eve ve kuruluğa da sıçradı."

Yelkenler köyünde henüz nedeni belirlenemeyen sebepten dolayı bu akşam saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, ev ve ahır kullanılamaz hale geldi. Henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yelkenler Köyündeki yangın kısa sürede bir ev, ahır ve samanlığı sardı. Yangına Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan İtfaiyeleri müdahale ederek çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına aldı.

Yangın, akşam saatlerinde Yelkenler Köyü'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangın kısa sürede Mehmet Çelik’e ait evin neredeyse tamamını ve 1 kuruluk ile Mustafa Özalp’e ait olan 1 samanlık ve 1 kuruluğu sardı.

Yangını ihbar alan Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hemen olay yerine geldi. Alevlerin etkisini artırması üzerine Dörtdivan ve Yeniçağa‘da takviye itfiaye ekipleri Yelkenler köyüne sevkedilerek, arazözlerle yangına müdahale edildi.

Saatler süren uğraşlar sonucunda yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle ev, samanlık ve kuruluk kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı yaşanmaması yüreklere su serperken, köye; itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.