'Yarışmalarını sürdürmelerini bekliyoruz..'

EĞİTİM 13.08.2021 - 10:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3377+ kez okundu.
 

'Yarışmalarını sürdürmelerini bekliyoruz..'

"Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatının konferans salonu ve mutfağının alçı tavan çalışmalarıyla birlikte spor sahası düzenlemeleri de devam ediyor."
Gerede Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatı alçı tavan çalışması ve spor sahası düzenlemeleri ile devam ediyor. 2016 yılında Dayıoğlu Mahallesi’nde yapımına başlanan “Hafızlık Erkek Kur’an Kursu” inşaatının konferans salonu ve mutfağının alçı tavan çalışmalarıyla birlikte spor sahası düzenlemeleri devam ediyor. İlgililerce konuya ililşkin yapılan açıklamada; “İnşaatın tefrişat masa, sıra, sandalye, halı, yazı tahtası, ranza, yatak mobilya, dolap, mutfak malzemeleri işleri için yardımseverlerden hayırda yarışmalarını sürdürmelerini bekliyor, şimdiden yaptıkları ve yapacakları yardımların kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” bilgisine yer verildi.
"Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatının konferans salonu ve mutfağının alçı tavan çalışmalarıyla birlikte spor sahası düzenlemeleri de devam ediyor."

Gerede Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatı alçı tavan çalışması ve spor sahası düzenlemeleri ile devam ediyor.

2016 yılında Dayıoğlu Mahallesi’nde yapımına başlanan “Hafızlık Erkek Kur’an Kursu” inşaatının konferans salonu ve mutfağının alçı tavan çalışmalarıyla birlikte spor sahası düzenlemeleri devam ediyor.

İlgililerce konuya ililşkin yapılan açıklamada; “İnşaatın tefrişat masa, sıra, sandalye, halı, yazı tahtası, ranza, yatak mobilya, dolap, mutfak malzemeleri işleri için yardımseverlerden hayırda yarışmalarını sürdürmelerini bekliyor, şimdiden yaptıkları ve yapacakları yardımların kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” bilgisine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.