Yangın güçlükle söndürüldü..

YAŞAM 30.11.2016 - 17:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1334+ kez okundu.
 

Yangın güçlükle söndürüldü..

Önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan ot yangını; itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla ev ve ahıra sıçramak üzereyken güçlükle söndürüldü.
Çengeller Köyü civarında bilinmeyen bir nedenle çıkan ot yangını, yakınında bulunan ev ve ahıra sıçramak üzereyken uzun uğraşlarla söndürüldü. Çengeller Köyü mevkiinde önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan ot yangını; itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla ev ve ahıra sıçramak üzereyken güçlükle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Çengeller Köyü mevkii yerleşim alanında bulunan otlar tutuştu. Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da atlayan alevler zorlukla söndürüldü. Köy halkından gelen ihbar üzerine gelen harekete geçen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale etti. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yerleşim alanındaki anız yangını köy halkının da yardımıyla kontrol altına alınırken, çevrede yoğun bir duman kitlesi oluştu. Ev ve ahıra sıçramak üzereyken güçlükle kontrol altına alınan yangın sonrası Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, anız yangınlarının tehlike arz ettiğini söyleyerek, vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.
Önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan ot yangını; itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla ev ve ahıra sıçramak üzereyken güçlükle söndürüldü.

Çengeller Köyü civarında bilinmeyen bir nedenle çıkan ot yangını, yakınında bulunan ev ve ahıra sıçramak üzereyken uzun uğraşlarla söndürüldü.

Çengeller Köyü mevkiinde önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan ot yangını; itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla ev ve ahıra sıçramak üzereyken güçlükle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Çengeller Köyü mevkii yerleşim alanında bulunan otlar tutuştu. Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da atlayan alevler zorlukla söndürüldü.

Köy halkından gelen ihbar üzerine gelen harekete geçen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale etti.

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yerleşim alanındaki anız yangını köy halkının da yardımıyla kontrol altına alınırken, çevrede yoğun bir duman kitlesi oluştu.

Ev ve ahıra sıçramak üzereyken güçlükle kontrol altına alınan yangın sonrası Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, anız yangınlarının tehlike arz ettiğini söyleyerek, vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.