Vali Yardımcısı da FETÖ'den açığa alındı

GÜNDEM 02.09.2016 - 14:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2024+ kez okundu.
 

Vali Yardımcısı da FETÖ'den açığa alındı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Bolu Vali Yardımcısı Erenoğlu açığa alındığı öğrenildi.
Bolu Vali Yardımcısı, Yeniçağa Eski Kaymakamı Kenan Erenoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açığa alındı. Yeniçağa kaymakamıyken bir süre önce Bolu Vali Yardımcılığına atanan Erenoğlu, kaymakam adayıyken 9 Ağustos 2011'de Muş'tan Diyarbakır'a gittiği sırada kaçırılmıştı. Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Şenyayla Bölgesi'nde PKK'lılar tarafından kaçırılan ve 19 ay sonra serbest bırakılan, eski Yeniçağa Kaymakamı yeni Vali Yardımcısı Kenan Erenoğlu, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı. İçişleri Bakanlığı tarafından sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Erenoğlu ile ilgili soruşturma ve incelemenin sürdüğü belirtildi.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Bolu Vali Yardımcısı Erenoğlu açığa alındığı öğrenildi.

Bolu Vali Yardımcısı, Yeniçağa Eski Kaymakamı Kenan Erenoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açığa alındı.

Yeniçağa kaymakamıyken bir süre önce Bolu Vali Yardımcılığına atanan Erenoğlu, kaymakam adayıyken 9 Ağustos 2011'de Muş'tan Diyarbakır'a gittiği sırada kaçırılmıştı.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Şenyayla Bölgesi'nde PKK'lılar tarafından kaçırılan ve 19 ay sonra serbest bırakılan, eski Yeniçağa Kaymakamı yeni Vali Yardımcısı Kenan Erenoğlu, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Erenoğlu ile ilgili soruşturma ve incelemenin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.