Üyelere indirim fırsatı!..

EKONOMİ 21.04.2021 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3009+ kez okundu.
 

Üyelere indirim fırsatı!..

"GTSO; "İsteyen üyelerimize 15 indirimli fiyat uygulanacaktır,"
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı duyuruda oda üyelerinin indirimli elektrik fiyatlarından yararlanabileceğini belirtti. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Kurumumuz ile Aydem Elektrik arasında üyelerimizin indirimli elektrik fiyatlarından yararlanması için bir protokol imzalandı. Yönetim Kurulu Başkanımız Ersin Kaşka imzalanan protokole göre Aydem Elektrik firmasının bu imkanından faydalanmak isteyen üyelerimize 15 indirimli fiyat uygulanacağını belirterek, üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulundu," ifadelerine yer verildi.
"GTSO; "İsteyen üyelerimize 15 indirimli fiyat uygulanacaktır,"

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı duyuruda oda üyelerinin indirimli elektrik fiyatlarından yararlanabileceğini belirtti.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Kurumumuz ile Aydem Elektrik arasında üyelerimizin indirimli elektrik fiyatlarından yararlanması için bir protokol imzalandı. Yönetim Kurulu Başkanımız Ersin Kaşka imzalanan protokole göre Aydem Elektrik firmasının bu imkanından faydalanmak isteyen üyelerimize 15 indirimli fiyat uygulanacağını belirterek, üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulundu," ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.