Sarıcı, Gerede'ye geldi

EĞİTİM 16.03.2021 - 16:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2075+ kez okundu.
 

Sarıcı, Gerede'ye geldi

"Milli Eğitim İl Müdürü Cemil Sarıcı aylık olağan koordinasyon ve değerlendirme toplantısı ve bir dizi okul ziyaretleri için ilçemize geldi."
Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı aylık olağan koordinasyon ve değerlendirme toplantısı ve bir dizi okul ziyaretleri için Gerede'de geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirdi. Milli Eğitim İl Müdürü Cemil Sarıcı aylık olağan koordinasyon ve değerlendirme toplantısı ve bir dizi okul ziyaretleri için ilçemize geldi. Gerede'de yapılan toplantıda tüm ilçe müdürleri hazır bulunarak devam etmekte olan seyreltilmiş yüz yüze eğitim ve sınav faaliyetleri görüşüldü. Programın devamında İl Müdürü Sarıcı, Eyüp Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Zübeyde Hanım Anaokulu, Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seviller Ortaokulu'na ziyaretlerde bulunarak öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. Yüz yüze eğitimin devamının maske-mesafe-temizlik kuralının dikkatli uygulanmasına bağlı olduğunu belirten Sarıcı öğrencilerin sağlığının her şeyden önemli olduğu söyledi.
"Milli Eğitim İl Müdürü Cemil Sarıcı aylık olağan koordinasyon ve değerlendirme toplantısı ve bir dizi okul ziyaretleri için ilçemize geldi."

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı aylık olağan koordinasyon ve değerlendirme toplantısı ve bir dizi okul ziyaretleri için Gerede'de geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirdi.

Milli Eğitim İl Müdürü Cemil Sarıcı aylık olağan koordinasyon ve değerlendirme toplantısı ve bir dizi okul ziyaretleri için ilçemize geldi.

Gerede'de yapılan toplantıda tüm ilçe müdürleri hazır bulunarak devam etmekte olan seyreltilmiş yüz yüze eğitim ve sınav faaliyetleri görüşüldü. Programın devamında İl Müdürü Sarıcı, Eyüp Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Zübeyde Hanım Anaokulu, Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seviller Ortaokulu'na ziyaretlerde bulunarak öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti.

Yüz yüze eğitimin devamının maske-mesafe-temizlik kuralının dikkatli uygulanmasına bağlı olduğunu belirten Sarıcı öğrencilerin sağlığının her şeyden önemli olduğu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.