Şampiyona, Gerede'de yapıldı..

SPOR 20.11.2018 - 13:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2011+ kez okundu.
 

Şampiyona, Gerede'de yapıldı..

"Gerede'de düzenlenen şampiyona sonunda Livanur Tiryakioğlu birinci, İrem Barut ve Zeynep Akça ikinci, Zeynep Sıla Ay ise üçüncü oldu."
22 spor kulübünün katılımı ile düzenlenen Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası ilçemizde gerçekleştirildi. Gerede'de düzenlenen şampiyonaya; Bolu, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Düzce, Sakarya, Yalova, Bilecik, Eskişehir Ve Ankara illerinden 22 kulüp 335 sporcu katıldı. Gençler ve yıldızlar kategorilerinde düzenlenen Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası, birçok hakem, antrenör ve sporcunun katılımıyla Gerede İlçe Spor Müdürlüğü’nün kapalı salonunda gerçekleştirildi. Milli sporcuların ve Türkiye Şampiyonlarının katıldığı müsabakalara 22 kulüpten 335 sporcu katıldı. Şampiyona sonunda Livanur Tiryakioğlu birinci, İrem Barut ve Zeynep Akça ikinci, Zeynep Sıla Ay ise üçüncü oldu.
"Gerede'de düzenlenen şampiyona sonunda Livanur Tiryakioğlu birinci, İrem Barut ve Zeynep Akça ikinci, Zeynep Sıla Ay ise üçüncü oldu."

22 spor kulübünün katılımı ile düzenlenen Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası ilçemizde gerçekleştirildi.

Gerede'de düzenlenen şampiyonaya; Bolu, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Düzce, Sakarya, Yalova, Bilecik, Eskişehir Ve Ankara illerinden 22 kulüp 335 sporcu katıldı.

Gençler ve yıldızlar kategorilerinde düzenlenen Batı Karadeniz Taekwondo Şampiyonası, birçok hakem, antrenör ve sporcunun katılımıyla Gerede İlçe Spor Müdürlüğü’nün kapalı salonunda gerçekleştirildi.

Milli sporcuların ve Türkiye Şampiyonlarının katıldığı müsabakalara 22 kulüpten 335 sporcu katıldı. Şampiyona sonunda Livanur Tiryakioğlu birinci, İrem Barut ve Zeynep Akça ikinci, Zeynep Sıla Ay ise üçüncü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.