Şampiyon Hoca ile yola devam!..

SPOR 14.07.2016 - 13:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2864+ kez okundu.
 

Şampiyon Hoca ile yola devam!..

Teknik direktör Rasim Yılmazdemir ile Geredespor tesislerinde bir araya gelen takım, uzun süren görüşme sonrası el sıkıştığı isim ile devam kararı aldı.
Geredespor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonrası mevcut hoca Rasim Yılmazdemir ile devam kararı aldı. Geredespor salı günü öğle saatlerinde Teknik direktör Rasim Yılmazdemir  ile Geredespor Tesislerinde bir araya geldi. Uzun süren görüşme sonrası iki taraf el sıkışarak tesislerden ayrıldı. Görüşme sonrası Genel Kaptan Bahri Duman; " Geçtiğimiz sezon takımı şampiyonluğa ulaştıran hocamız ile her konuda anlaşma sağladık. Kulübümüzü ve şehrimizi yakinen tanıyan hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. Hocamızın raporu doğrultusunda iç ve dış transfere başladık. Kısa zamanda transferlerimizi bitirerek  lige hazır hale geleceğiz" dedi.
Teknik direktör Rasim Yılmazdemir ile Geredespor tesislerinde bir araya gelen takım, uzun süren görüşme sonrası el sıkıştığı isim ile devam kararı aldı.

Geredespor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonrası mevcut hoca Rasim Yılmazdemir ile devam kararı aldı.

Geredespor salı günü öğle saatlerinde Teknik direktör Rasim Yılmazdemir  ile Geredespor Tesislerinde bir araya geldi. Uzun süren görüşme sonrası iki taraf el sıkışarak tesislerden ayrıldı.

Görüşme sonrası Genel Kaptan Bahri Duman; " Geçtiğimiz sezon takımı şampiyonluğa ulaştıran hocamız ile her konuda anlaşma sağladık. Kulübümüzü ve şehrimizi yakinen tanıyan hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. Hocamızın raporu doğrultusunda iç ve dış transfere başladık. Kısa zamanda transferlerimizi bitirerek  lige hazır hale geleceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.