Rampa satışları ilgi buluyor

EKONOMİ 21.04.2021 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2323+ kez okundu.
 

Rampa satışları ilgi buluyor

"Ovacık Orman İşletme Şefliği rampalarında yapılan orman emvali satışları beklenenden çok daha fazla ilgi gördü."
Gerede Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Ovacık Orman İşletme Şefliği rampalarında yapılan açık arttırmalı orman emvali satışları beklenenden çok daha fazla rağbet gördü. Bazı orman emvallerinde, fiyatların depo fiyatlarını geçtiği bildirildi. Orman Genel Müdürlüğünün 2021 yılı üretim pazarlama politikaları doğrultusunda, Gerede Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı şefliklerde rampa (orman içi) satışları yıl boyunca devam edeceği belirtildi. Rampa satışlarının, üretim ve satış süresinin kısaltılmasını, piyasadaki aşırı talebin bir an önce karşılanmasını ve maliyetlerin düşürülmesini sağlayacağı ifade edildi.
"Ovacık Orman İşletme Şefliği rampalarında yapılan orman emvali satışları beklenenden çok daha fazla ilgi gördü."

Gerede Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Ovacık Orman İşletme Şefliği rampalarında yapılan açık arttırmalı orman emvali satışları beklenenden çok daha fazla rağbet gördü.

Bazı orman emvallerinde, fiyatların depo fiyatlarını geçtiği bildirildi. Orman Genel Müdürlüğünün 2021 yılı üretim pazarlama politikaları doğrultusunda, Gerede Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı şefliklerde rampa (orman içi) satışları yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

Rampa satışlarının, üretim ve satış süresinin kısaltılmasını, piyasadaki aşırı talebin bir an önce karşılanmasını ve maliyetlerin düşürülmesini sağlayacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.