Polis memuru intihar etti

31.07.2016 - 10:28, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1576+ kez okundu.
 

Polis memuru intihar etti

Beylik tabancasıyla kendini vuran polis memurunun tayininin Şırnak’a çıkmasından dolayı bunalıma girip intihar ettiği düşünülüyor.
Dörtdivan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Yasin isimli polis memuru beylik tabancasıyla kendini vurarak intihar etti. Aslen Karabüklü olan polis memurunun Şırnak’a tayininin çıktığı ve en son akşam saatleriyle annesiyle görüştükten sonra telefonlara cevap vermediği bildirilirken, gece geç saatlerde, polis memurunun kaldığı evden silah sesi gelmesi üzerine komşuların haber vermesi ile eve gelen emniyet ekipleri polis memuru Yasin’in cansız bedeniyle karşılaştılar. Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’da olay yerine gelerek bilgi aldılar. Olay yeri inceleme ekibinin incelemesinden sonra polis memurunun naaşı önce morga ardından adli tıpa gönderildi. Polis memurunun tayininin Şırnak’a çıkmasından dolayı bunalıma girip intihar ettiği düşünülüyor. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
Beylik tabancasıyla kendini vuran polis memurunun tayininin Şırnak’a çıkmasından dolayı bunalıma girip intihar ettiği düşünülüyor.

Dörtdivan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Yasin isimli polis memuru beylik tabancasıyla kendini vurarak intihar etti.

Aslen Karabüklü olan polis memurunun Şırnak’a tayininin çıktığı ve en son akşam saatleriyle annesiyle görüştükten sonra telefonlara cevap vermediği bildirilirken, gece geç saatlerde, polis memurunun kaldığı evden silah sesi gelmesi üzerine komşuların haber vermesi ile eve gelen emniyet ekipleri polis memuru Yasin’in cansız bedeniyle karşılaştılar.

Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’da olay yerine gelerek bilgi aldılar. Olay yeri inceleme ekibinin incelemesinden sonra polis memurunun naaşı önce morga ardından adli tıpa gönderildi.

Polis memurunun tayininin Şırnak’a çıkmasından dolayı bunalıma girip intihar ettiği düşünülüyor. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.