Orada incelemelerde bulundular

EKONOMİ 31.03.2021 - 13:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2080+ kez okundu.
 

Orada incelemelerde bulundular

"Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Gerede’ye geldi."
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin Gerede’ye geldi. Gerede’de bulunan ASP Assan firmasını ziyarete gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Mehmet Yurdal Şahin’e; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ASP Assan Firma yetkilileri eşlik etti. Çalışmaların devam ettiği fabrikayı inceleyen Bakan Yardımcısı Dönmez ve Genel Müdür Şahin firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra Gerede’den ayrıldılar. Ziyaret sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaret ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, heyet ile fabrika alanında incelemelerde bulunduklarını anlattı. Başkan Allar, açıklamasında; “Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Sn. Dr. Çetin Ali Dönmez ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Sn. Dr. Mehmet Yurdal Şahin, ilçemizde yapımı devam eden eski adıyla Gerkonsan yeni adı ile ASP Assan’ı ziyaret etti. Fabrika alanında incelemelerde bulunduk. Sayın Bakan Yardımcımıza ve Genel Müdürümüze vermiş oldukları ve verecekleri hizmetler için şahsım ve ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım” sözlerine yer verdi.
"Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Gerede’ye geldi."

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin Gerede’ye geldi.

Gerede’de bulunan ASP Assan firmasını ziyarete gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Mehmet Yurdal Şahin’e; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ASP Assan Firma yetkilileri eşlik etti. Çalışmaların devam ettiği fabrikayı inceleyen Bakan Yardımcısı Dönmez ve Genel Müdür Şahin firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra Gerede’den ayrıldılar.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ziyaret ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, heyet ile fabrika alanında incelemelerde bulunduklarını anlattı.

Başkan Allar, açıklamasında; “Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Sn. Dr. Çetin Ali Dönmez ve Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Sn. Dr. Mehmet Yurdal Şahin, ilçemizde yapımı devam eden eski adıyla Gerkonsan yeni adı ile ASP Assan’ı ziyaret etti. Fabrika alanında incelemelerde bulunduk. Sayın Bakan Yardımcımıza ve Genel Müdürümüze vermiş oldukları ve verecekleri hizmetler için şahsım ve ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.