Onlara tablet dağıttılar

EĞİTİM 14.01.2021 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2153+ kez okundu.
 

Onlara tablet dağıttılar

"TOBB öncüllüğünde klavyeli tablet desteği protokolü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı."
Gerede TSO, eğitime destek kampanyası yaparak ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 55 adet klavyeli tableti Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp’a teslim etti. TOBB öncüllüğünde klavyeli tablet desteği protokolü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı. Gerede TSO’da düzenlenen tabletlerin teslim törenine Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ve Şube Müdürleri katıldı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 55 adet tablet Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp’a teslim edildi.
"TOBB öncüllüğünde klavyeli tablet desteği protokolü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı."

Gerede TSO, eğitime destek kampanyası yaparak ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 55 adet klavyeli tableti Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp’a teslim etti.

TOBB öncüllüğünde klavyeli tablet desteği protokolü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı.
Gerede TSO’da düzenlenen tabletlerin teslim törenine Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ve Şube Müdürleri katıldı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 55 adet tablet Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp’a teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.