'Okullarımızın emrindeyiz'

EĞİTİM 09.09.2021 - 13:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4341+ kez okundu.
 

'Okullarımızın emrindeyiz'

"Öğretmenler odasında teneffüs saatinde öğretmenlerle hasbihal eden Başkan Allar, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi."
2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitime geçilmesiyle; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp 100. Yıl İlkokulu ve 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Okul bahçesinde oyun oynayan öğrencilerle sohbet eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; öğrencilere maske takmaları, hijyene dikkat etmeleri, sosyal mesafeye uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Öğretmenler odasında teneffüs saatinde öğretmenlerle hasbihal eden Başkan Allar, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek; "Allah zihin açıklığı versin," dedi. Başkan Allar; “2021-2022 Eğitim Öğretim yılı İlçemize, Ülkemize hayırlı olsun. İnşallah pandeminin etkilerinin en aza indiği ve yok olduğu günleri yaşarız. Çocuklarımız uzun bir süredir ayrı kaldıkları okullarına kavuştular. Bizde öğretmen ve öğrencilerimizin bu sevincine ortak olmak istedik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen taleplere her zaman olumlu karşılık verdik. Yine imkânlarımız ölçüsünde okullarımızın emrindeyiz. Yeni dönem sağlık ve afiyetle hayırlı olsun,’ diye konuştu. Okul Müdürleri ve öğretmenlerde Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yapılan ziyaretten ötürü teşekkür ettiler.
"Öğretmenler odasında teneffüs saatinde öğretmenlerle hasbihal eden Başkan Allar, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi."

2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitime geçilmesiyle; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp 100. Yıl İlkokulu ve 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

Okul bahçesinde oyun oynayan öğrencilerle sohbet eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; öğrencilere maske takmaları, hijyene dikkat etmeleri, sosyal mesafeye uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Öğretmenler odasında teneffüs saatinde öğretmenlerle hasbihal eden Başkan Allar, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek; "Allah zihin açıklığı versin," dedi.

Başkan Allar; “2021-2022 Eğitim Öğretim yılı İlçemize, Ülkemize hayırlı olsun. İnşallah pandeminin etkilerinin en aza indiği ve yok olduğu günleri yaşarız. Çocuklarımız uzun bir süredir ayrı kaldıkları okullarına kavuştular. Bizde öğretmen ve öğrencilerimizin bu sevincine ortak olmak istedik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen taleplere her zaman olumlu karşılık verdik. Yine imkânlarımız ölçüsünde okullarımızın emrindeyiz. Yeni dönem sağlık ve afiyetle hayırlı olsun,’ diye konuştu.

Okul Müdürleri ve öğretmenlerde Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yapılan ziyaretten ötürü teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.