Odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak..

YAŞAM 24.02.2021 - 10:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2434+ kez okundu.
 

Odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak..

"Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sivil savunma ve yangın tatbikatlarına devam ediyor. "
Sivil Savunma ve yangın tatbikatları kapsamında Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangın tatbikatlarına devam ediyor. Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sivil savunma ve yangın tatbikatlarına devam ediyor. İlçede belirli aralıklarla sürdürülen tatbikatlar, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde; yangın güvenliği ile genel tahliye konusunda Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Polis ve Bekçilere bilgilendirme eğitimi verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi, İtfaiye Çavuşu Halim Ölmez tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline çıkan yangına müdahale, yangın çeşitleri ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgilendirmeler yapılırken, eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatına geçildi. İtfaiye erleri, içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak, personele yangını nasıl söndüreceklerini uygulamalı olarak gösterdi. Görevli personel, aldıkları eğitim ve bilgileri tatbikatta uygulamaya çalıştılar.
"Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sivil savunma ve yangın tatbikatlarına devam ediyor. "

Sivil Savunma ve yangın tatbikatları kapsamında Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangın tatbikatlarına devam ediyor.

Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sivil savunma ve yangın tatbikatlarına devam ediyor. İlçede belirli aralıklarla sürdürülen tatbikatlar, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde; yangın güvenliği ile genel tahliye konusunda Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Polis ve Bekçilere bilgilendirme eğitimi verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen yangın tatbikatı öncesi, İtfaiye Çavuşu Halim Ölmez tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline çıkan yangına müdahale, yangın çeşitleri ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgilendirmeler yapılırken, eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatına geçildi.

İtfaiye erleri, içerisine odun talaşı ve mazot katılmış demir kabı yakarak, personele yangını nasıl söndüreceklerini uygulamalı olarak gösterdi. Görevli personel, aldıkları eğitim ve bilgileri tatbikatta uygulamaya çalıştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.