O isim de Gerede'yi tercih etti

SPOR 12.07.2021 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3299+ kez okundu.
 

O isim de Gerede'yi tercih etti

"Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, oksijen deposu Esentepe'ye tüm futbol takımlarını davet ettiklerini duyurarak, ekibe başarılar diledi."
2019-2020 Süper Lig şampiyonu İstanbul Başakşehir FK, yeni sezon hazırlıkları için Gerede'yi tercih etti. Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir FK teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde oksijen deposu olan Esentepe’de bulunan otelde yeni sezon hazırlıkları için kampa girdi. İlçe turizmi için gece, gündüz çalışan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yoğun gayretleri sonucu tekrar faaliyete giren Esentepe Otel eski yıllardaki gibi yeniden Süper Lig ekiplerini ağırlamaya başladı. Gerede, şuan kampta bulunan İstanbul Başakşehir FK harici TFF 1.Lig takımlarından Ankara Keçiörengücü futbol takımını da kamp için Esentepe’de ağırladı. 22 Temmuz’da ise Türk futbolunun köklü takımlarından TFF 1.Lig ekipleri MKE Ankaragücü ve Bursaspor futbol takımları yeni sezon hazırlıkları için Esentepe’de kampa girecekler. Ayrıca Süper Lig takımlarından Sivasspor’da Gerede Dorukkaya Tesislerinde yeni sezon kamp hazırlıklarını sürdürüyor. Mustafa Allar’dan İstanbul Başakşehir FK’ya Ziyaret Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, oksijen deposu Esentepe'ye tüm futbol takımlarını davet ettiklerini duyurarak, ekibe de başarılar diledi. Başkan Allar, konuşmasında; “İlçemizin gözbebeği Esentepe’mize yeni sezon hazırlıkları kampı için gelen, Süper Lig’de mücadele eden İstanbul Başakşehir FK takımı antrenörü Aykut Kocaman hocamızı; Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Geredespor Yönetim Kurulu Üyesi Çoşar Bıyık ile ziyaret ederek ilçemize hoş geldiniz dileklerimizi ilettik. İstanbul Başakşehir FK takımının hazırlık kampının verimli geçmesini diliyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. İlçemizin turizmi noktasında dün olduğu gibi yarında çalışmalarımız devam edecek. Oksijen deposu Esentepe’mize tüm futbol takımlarımızı davet ediyorum’’ ifadelerine yer verdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ise; “Gerede’de bulunmaktan mutluluk duyuyoruz, antrenmanlar için son derece uygun bir iklime sahip. Ziyaretinden ötürü Belediye Başkanı Mustafa Allar’a ve Geredespor Kulübü Başkanı Bahri Esen’e teşekkür ederim” sözlerini kullandı.
"Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, oksijen deposu Esentepe'ye tüm futbol takımlarını davet ettiklerini duyurarak, ekibe başarılar diledi."

2019-2020 Süper Lig şampiyonu İstanbul Başakşehir FK, yeni sezon hazırlıkları için Gerede'yi tercih etti.

Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir FK teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde oksijen deposu olan Esentepe’de bulunan otelde yeni sezon hazırlıkları için kampa girdi. İlçe turizmi için gece, gündüz çalışan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yoğun gayretleri sonucu tekrar faaliyete giren Esentepe Otel eski yıllardaki gibi yeniden Süper Lig ekiplerini ağırlamaya başladı.

Gerede, şuan kampta bulunan İstanbul Başakşehir FK harici TFF 1.Lig takımlarından Ankara Keçiörengücü futbol takımını da kamp için Esentepe’de ağırladı. 22 Temmuz’da ise Türk futbolunun köklü takımlarından TFF 1.Lig ekipleri MKE Ankaragücü ve Bursaspor futbol takımları yeni sezon hazırlıkları için Esentepe’de kampa girecekler. Ayrıca Süper Lig takımlarından Sivasspor’da Gerede Dorukkaya Tesislerinde yeni sezon kamp hazırlıklarını sürdürüyor.

Mustafa Allar’dan İstanbul Başakşehir FK’ya Ziyaret

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, oksijen deposu Esentepe'ye tüm futbol takımlarını davet ettiklerini duyurarak, ekibe de başarılar diledi.

Başkan Allar, konuşmasında; “İlçemizin gözbebeği Esentepe’mize yeni sezon hazırlıkları kampı için gelen, Süper Lig’de mücadele eden İstanbul Başakşehir FK takımı antrenörü Aykut Kocaman hocamızı; Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Geredespor Yönetim Kurulu Üyesi Çoşar Bıyık ile ziyaret ederek ilçemize hoş geldiniz dileklerimizi ilettik. İstanbul Başakşehir FK takımının hazırlık kampının verimli geçmesini diliyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. İlçemizin turizmi noktasında dün olduğu gibi yarında çalışmalarımız devam edecek. Oksijen deposu Esentepe’mize tüm futbol takımlarımızı davet ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ise; “Gerede’de bulunmaktan mutluluk duyuyoruz, antrenmanlar için son derece uygun bir iklime sahip. Ziyaretinden ötürü Belediye Başkanı Mustafa Allar’a ve Geredespor Kulübü Başkanı Bahri Esen’e teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.