Nisan karı şaşırtıyor!

YAŞAM 21.04.2017 - 17:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2195+ kez okundu.
 

Nisan karı şaşırtıyor!

Nisan karı Gerede’yi etkisi altına aldı..
Hava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi nedeniyle sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçemizi etkisi altına aldı. Kar kalınlığı ilçe merkezde 5 santimetreye kadar ulaştı. Geredeli vatandaşlar sabahleyin yataklarında kalktıklarında karla karlaştılar. İlçe halkı havaların ısınmasını beklerken, karla karşılaşınca şok oldular. İlçenin yüksek kesimlerinden kar kalınlığı 10 santimetreyi geçerken, merkezde ise kar kalınlığı 5 santimetreye kadar çıktı. Aralıklı olarak devam eden kar yağışı nedeniyle ilçedeki evlerin çatıları karla kaplanırken, araçlar ise kar altında kaldı. İlçede hala daha kar yağışının devam ettiği öğrenildi.
Nisan karı Gerede’yi etkisi altına aldı..

Hava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi nedeniyle sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçemizi etkisi altına aldı. Kar kalınlığı ilçe merkezde 5 santimetreye kadar ulaştı.

Geredeli vatandaşlar sabahleyin yataklarında kalktıklarında karla karlaştılar. İlçe halkı havaların ısınmasını beklerken, karla karşılaşınca şok oldular. İlçenin yüksek kesimlerinden kar kalınlığı 10 santimetreyi geçerken, merkezde ise kar kalınlığı 5 santimetreye kadar çıktı.

Aralıklı olarak devam eden kar yağışı nedeniyle ilçedeki evlerin çatıları karla kaplanırken, araçlar ise kar altında kaldı. İlçede hala daha kar yağışının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.