Köylülerin yol isyanı!

YAŞAM 22.04.2021 - 10:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2318+ kez okundu.
 

Köylülerin yol isyanı!

"Gerede ilçemize bağlı Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köylerinin yıllardır yapılmayan yolları tepkilere neden oldu."
Gerede'de çukurlarla kaplı köy yolları vatandaşların tepkisine neden oldu. Her gün araçlarıyla çukurlu yolda güçlükle ilerleyen vatandaşlar, yolların yapılmamasına isyan ettiler. Gerede'ye bağlı Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köylerinin yıllardır yapılmayan yolları tepkilere neden oldu. Çukurlu yollar, her gün araçlarıyla bölgeyi kullanmak zorunda kalan vatandaşları da çileden çıkarttı. Söz sahibi etkili yetkililerin köy yollarını ihmal etmesi nedeniyle mağdur olduklarını anlatan vatandaşlar, yollarının bir an önce yapılmasını istediler. Her yeri çukurlarla dolu, adeta mars'tan bir görüntüyü andıran yolda güçlükle ilerleyen vatandaşlar, ilgililerden ilgi beklediklerini ve yol sorununa da yakın zamanda bir çözüm bulunmasını beklediklerini ifade ettiler.
"Gerede ilçemize bağlı Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köylerinin yıllardır yapılmayan yolları tepkilere neden oldu."

Gerede'de çukurlarla kaplı köy yolları vatandaşların tepkisine neden oldu. Her gün araçlarıyla çukurlu yolda güçlükle ilerleyen vatandaşlar, yolların yapılmamasına isyan ettiler.

Gerede'ye bağlı Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köylerinin yıllardır yapılmayan yolları tepkilere neden oldu. Çukurlu yollar, her gün araçlarıyla bölgeyi kullanmak zorunda kalan vatandaşları da çileden çıkarttı.

Söz sahibi etkili yetkililerin köy yollarını ihmal etmesi nedeniyle mağdur olduklarını anlatan vatandaşlar, yollarının bir an önce yapılmasını istediler.

Her yeri çukurlarla dolu, adeta mars'tan bir görüntüyü andıran yolda güçlükle ilerleyen vatandaşlar, ilgililerden ilgi beklediklerini ve yol sorununa da yakın zamanda bir çözüm bulunmasını beklediklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.