Köpeğe çarpmamak için yaptığı kazada hayatını kaybetti

YAŞAM 15.09.2021 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3272+ kez okundu.
 

Köpeğe çarpmamak için yaptığı kazada hayatını kaybetti

"Gerede deri sanayinin tanınmış iş insanlarından Necati Öztürk, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi."
Gerede'de Efeler Deri Sanayi işletmesinin sahibi 64 yaşındaki Necati Öztürk Ahmetler Köyü mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Ahmetler Köyü mevkiinde aracı ile seyir halinde olan Necati Öztürk, köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde Öztürk’ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaza, sabah saatlerinde Gerede ilçesindeki D-100 karayolu Ahmetler Köyü mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeyken yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapan Öztürk idaresindeki araç sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTI Kazanın ardından olay yerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Öztürk'ün cenazesi araçtan itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Gerede Deri Organize Sanayi bölgesindeki Efeler Deri fabrikasının sahibi olan Öztürk'ün vefatı sevenlerini ve çevresini üzüntüye boğdu. Öztürk’ün cenazesi 15 Eylül çarşamba günü (bugün) Yeni Cami’de öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına defnedilecek.
"Gerede deri sanayinin tanınmış iş insanlarından Necati Öztürk, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi."

Gerede'de Efeler Deri Sanayi işletmesinin sahibi 64 yaşındaki Necati Öztürk Ahmetler Köyü mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Ahmetler Köyü mevkiinde aracı ile seyir halinde olan Necati Öztürk, köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde Öztürk’ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza, sabah saatlerinde Gerede ilçesindeki D-100 karayolu Ahmetler Köyü mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeyken yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapan Öztürk idaresindeki araç sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.


OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTI

Kazanın ardından olay yerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Öztürk'ün cenazesi araçtan itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı.

Gerede Deri Organize Sanayi bölgesindeki Efeler Deri fabrikasının sahibi olan Öztürk'ün vefatı sevenlerini ve çevresini üzüntüye boğdu. Öztürk’ün cenazesi 15 Eylül çarşamba günü (bugün) Yeni Cami’de öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.