Konuşmaları uzayınca öğrenciler bayıldı

21.09.2016 - 09:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2056+ kez okundu.
 

Konuşmaları uzayınca öğrenciler bayıldı

Bazı öğrenciler, okul formalarının altına girip güneşten korunmaya çalıştı. Bazı öğrenciler de oturdukları sandalyelere başlarını koyup törenin bitmesini bekledi. Tören, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileriyle sona erdi.
Gerede’de, 2016- 2017 eğitim öğretim yılı açılış töreninde protokol konuşmaları uzayınca, öğrenciler sıcaktan bunaldı. Mustafa Çevikoğlu- Halil Çevikoğlu İlkokulu ile Esentepe Ortaokulu'nda düzenlenen törene Vali Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ardından konuşan Vali Baruş, ilkokullarda 14 bin 656 öğrenciden sadece 254'ünün birleştirilmiş sınıflarda öğrenim gördüğünü söyledi.  Vali Baruş, ilkokul, ortaokul ve liselerde 8 bin 546 öğrenciye taşımalı eğitim imkanı sağlandığını, aynı zamanda sıcak öğle yemeği de verildiğini belirtti.  ensonhaber.com'un haberine göre; yaklaşık 1 saat süren protokol konuşmalarının sonuna doğru öğrenciler sıcaktan bunaldı. Bazı öğrenciler, okul formalarının altına girip güneşten korunmaya çalıştı. Bazı öğrenciler de oturdukları sandalyelere başlarını koyup törenin bitmesini bekledi. Tören, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileriyle sona erdi. Sıcaktan fenalık geçiren bazı öğrenciler, okul formalarının altına girip güneşten korunmaya çalıştı. Bazı öğrenciler de oturdukları sandalyelere başlarını koyup törenin bitmesini bekledi.  
Bazı öğrenciler, okul formalarının altına girip güneşten korunmaya çalıştı. Bazı öğrenciler de oturdukları sandalyelere başlarını koyup törenin bitmesini bekledi. Tören, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileriyle sona erdi.

Gerede’de, 2016- 2017 eğitim öğretim yılı açılış töreninde protokol konuşmaları uzayınca, öğrenciler sıcaktan bunaldı.

Mustafa Çevikoğlu- Halil Çevikoğlu İlkokulu ile Esentepe Ortaokulu'nda düzenlenen törene Vali Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ardından konuşan Vali Baruş, ilkokullarda 14 bin 656 öğrenciden sadece 254'ünün birleştirilmiş sınıflarda öğrenim gördüğünü söyledi. 

Vali Baruş, ilkokul, ortaokul ve liselerde 8 bin 546 öğrenciye taşımalı eğitim imkanı sağlandığını, aynı zamanda sıcak öğle yemeği de verildiğini belirtti. 

ensonhaber.com'un haberine göre; yaklaşık 1 saat süren protokol konuşmalarının sonuna doğru öğrenciler sıcaktan bunaldı. Bazı öğrenciler, okul formalarının altına girip güneşten korunmaya çalıştı. Bazı öğrenciler de oturdukları sandalyelere başlarını koyup törenin bitmesini bekledi. Tören, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileriyle sona erdi.

Sıcaktan fenalık geçiren bazı öğrenciler, okul formalarının altına girip güneşten korunmaya çalıştı. Bazı öğrenciler de oturdukları sandalyelere başlarını koyup törenin bitmesini bekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.