Kazma vuruldu!

YAŞAM 10.09.2021 - 16:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2442+ kez okundu.
 

Kazma vuruldu!

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla, Yeni Mahalle Zirve Caddesi’ne yapılacak park projesine ilk kazma vuruldu."
Yeni Mahalle Zirve Caddesine yapılacak park için ilk kazma vuruldu. Alanda iş makinaları kazı ve düzenleme çalışmalarına başladı. Şehir estetiğine uygun, yaklaşık 5 bin 131 metrekare alan üzerine yapılacak olan aile parkı önümüzdeki aylarda halkın hizmetine sunulacak. Aile parkında ailelerin oturabileceği 13 adet kamelya, 1 takım oyun grubu, 1 takım fitness, 1 adet basketbol sahası, 332 metre yürüyüş yolu ve 2 bin 750 metrekare yeşil alan yapılacak. Geredelilerin hafta içi ve hafta sonları gidip ailesiyle eğlenebileceği, spor yapabileceği alanlar ortaya çıkacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, aile parkının 5 dönüm arazi üzerine inşa edildiğini kaydetti. Başkan Allar, verdiği bilgilerde; “Parkımızda kazı ve düzenleme çalışmaları başladı. Şu anda yaptığımız zemin düzenleme, yol aplikasyonları ve yollara göre de alt yapı çalışmaları olacak. Yaklaşık 5 dönümlük bir arazi burası. Vatandaşımızın gelip burada oturup dinleneceği, spor yapabileceği, çocuklarımızın oyun oynayabileceği bir alan oluşturacağız. Bölgede oturan vatandaşlarımız zaman zaman bize bu taleplerini iletiyordu. Biz de değerlendirmemizi yaparak vatandaşlarımıza bu hizmeti sunacağız. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla, Yeni Mahalle Zirve Caddesi’ne yapılacak park projesine ilk kazma vuruldu."

Yeni Mahalle Zirve Caddesine yapılacak park için ilk kazma vuruldu. Alanda iş makinaları kazı ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Şehir estetiğine uygun, yaklaşık 5 bin 131 metrekare alan üzerine yapılacak olan aile parkı önümüzdeki aylarda halkın hizmetine sunulacak.

Aile parkında ailelerin oturabileceği 13 adet kamelya, 1 takım oyun grubu, 1 takım fitness, 1 adet basketbol sahası, 332 metre yürüyüş yolu ve 2 bin 750 metrekare yeşil alan yapılacak. Geredelilerin hafta içi ve hafta sonları gidip ailesiyle eğlenebileceği, spor yapabileceği alanlar ortaya çıkacak.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, aile parkının 5 dönüm arazi üzerine inşa edildiğini kaydetti.

Başkan Allar, verdiği bilgilerde; “Parkımızda kazı ve düzenleme çalışmaları başladı. Şu anda yaptığımız zemin düzenleme, yol aplikasyonları ve yollara göre de alt yapı çalışmaları olacak. Yaklaşık 5 dönümlük bir arazi burası. Vatandaşımızın gelip burada oturup dinleneceği, spor yapabileceği, çocuklarımızın oyun oynayabileceği bir alan oluşturacağız. Bölgede oturan vatandaşlarımız zaman zaman bize bu taleplerini iletiyordu. Biz de değerlendirmemizi yaparak vatandaşlarımıza bu hizmeti sunacağız. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.