İlk kez!..

EĞİTİM 09.09.2021 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4555+ kez okundu.
 

İlk kez!..

"Başkan Allar’ın seçim vaatlerinden biri olan KYK öğrenci yurdu, ilk öğrencilerini ağırlayacak."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın seçim vaatlerinden biri olan KYK öğrenci yurdu 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini ağırlayacak. Konuya dair açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinden oldukça mutluyuz. Seçimlerde halkımıza ne söz verdiysek sözlerimizin arkasındayız. 400 kişilik öğrenci yurdumuzda Gerede Meslek Yüksek Okulu ve 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencilerimizi en iyi şartlarda, sağlıklı bir ortamda ağırlayacağız. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı üniversite camiamıza hayırlı olmasını diliyorum’’ sözlerini kullandı. Dayıoğlu Mahallesi üniversite yerleşkesinin hemen yanında bulunan KYK yurdu, 400 erkek öğrenciye hizmet verecek.  
"Başkan Allar’ın seçim vaatlerinden biri olan KYK öğrenci yurdu, ilk öğrencilerini ağırlayacak."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın seçim vaatlerinden biri olan KYK öğrenci yurdu 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini ağırlayacak.

Konuya dair açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinden oldukça mutluyuz. Seçimlerde halkımıza ne söz verdiysek sözlerimizin arkasındayız. 400 kişilik öğrenci yurdumuzda Gerede Meslek Yüksek Okulu ve 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencilerimizi en iyi şartlarda, sağlıklı bir ortamda ağırlayacağız. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı üniversite camiamıza hayırlı olmasını diliyorum’’ sözlerini kullandı.

Dayıoğlu Mahallesi üniversite yerleşkesinin hemen yanında bulunan KYK yurdu, 400 erkek öğrenciye hizmet verecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.