İlçemizden ayrıldılar

SPOR 27.07.2021 - 09:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3191+ kez okundu.
 

İlçemizden ayrıldılar

"Yeni sezona ilçemizde hazırlanan Demir Grup Sivasspor’un kampı sona erdi."
Yeni sezona Gerede'de hazırlanan Demir Grup Sivasspor’un kampı sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kamp çalışmaları kapsamında 1 Temmuz’da Gerede’de toplanan ve ertesi gün hazırlıklara başlayan futbolcular, 19 günlük kampı tamamladı. Kamp süresince yeni sezona teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yoğun bir tempoyla hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip, toplam 26 antrenman yaptı. Kampta, yeni transferler Sefa Yılmaz, Koray Altınay, Emre Satılmış, Leke Samson James, Dimitrios Goutas, Pedro Henrique ile yeniden anlaşmaya varılan Isaac Cofie ve Olarenwaju Kayode de yer aldı. Takım, son antrenmanın ardından dün öğleden sonra İstanbul’a hareket etti.
"Yeni sezona ilçemizde hazırlanan Demir Grup Sivasspor’un kampı sona erdi."

Yeni sezona Gerede'de hazırlanan Demir Grup Sivasspor’un kampı sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kamp çalışmaları kapsamında 1 Temmuz’da Gerede’de toplanan ve ertesi gün hazırlıklara başlayan futbolcular, 19 günlük kampı tamamladı.

Kamp süresince yeni sezona teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yoğun bir tempoyla hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip, toplam 26 antrenman yaptı. Kampta, yeni transferler Sefa Yılmaz, Koray Altınay, Emre Satılmış, Leke Samson James, Dimitrios Goutas, Pedro Henrique ile yeniden anlaşmaya varılan Isaac Cofie ve Olarenwaju Kayode de yer aldı.

Takım, son antrenmanın ardından dün öğleden sonra İstanbul’a hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.