'İlçemiz öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor..'

YAŞAM 10.05.2021 - 00:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1940+ kez okundu.
 

'İlçemiz öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "İlçemiz her yönüyle olduğu gibi bu bakımından da öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor."
Ramazan ayı süresince çalışmalarını sürdüren belediye aşevini ziyaret eden Başkan Allar; "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun," dedi. Her Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldüren Gerede Belediyesi Aşevi, bu yıl da yaklaşık 130 aileye yemeklerini sıhhi ortamda pişirip evlerine ulaştırdı. Hayırseverlerin günlük malzemelerini tedarik ettiği Gerede Belediyesi Aşevinde pişen yemekler; yaşlı, engelli, evinde yemek yapma kudretini olmayan ailelere ulaştırıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar aşevine yaptığı ziyarette sefer taslarına yemekleri koyarken personeline teşekkür etti. Başkan Allar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, “Günlük yemeklerimizin malzemelerini tedarik eden hayırseverlerimize, sıhhi ortamda özenle pişiren aşçılarımıza, evlere servis eden tüm personelimize teşekkür ediyorum. Aşevi yemekleri haricinde yine hayırseverlerimizin desteğiyle 750 kumanya paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Onlara da teşekkür ederim. İlçemiz her yönüyle olduğu gibi hayır hizmetleri bakımından da öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Arife günü itibariyle aşevi yemek hizmetimiz sona erecek ama aynı ihtiyaç sahiplerimize kumanya ve diğer ihtiyaçları noktasında yardımlarımız yıl boyu sürecek” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "İlçemiz her yönüyle olduğu gibi bu bakımından da öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor."

Ramazan ayı süresince çalışmalarını sürdüren belediye aşevini ziyaret eden Başkan Allar; "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun," dedi.

Her Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldüren Gerede Belediyesi Aşevi, bu yıl da yaklaşık 130 aileye yemeklerini sıhhi ortamda pişirip evlerine ulaştırdı.

Hayırseverlerin günlük malzemelerini tedarik ettiği Gerede Belediyesi Aşevinde pişen yemekler; yaşlı, engelli, evinde yemek yapma kudretini olmayan ailelere ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Allar aşevine yaptığı ziyarette sefer taslarına yemekleri koyarken personeline teşekkür etti. Başkan Allar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, “Günlük yemeklerimizin malzemelerini tedarik eden hayırseverlerimize, sıhhi ortamda özenle pişiren aşçılarımıza, evlere servis eden tüm personelimize teşekkür ediyorum. Aşevi yemekleri haricinde yine hayırseverlerimizin desteğiyle 750 kumanya paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Onlara da teşekkür ederim. İlçemiz her yönüyle olduğu gibi hayır hizmetleri bakımından da öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Arife günü itibariyle aşevi yemek hizmetimiz sona erecek ama aynı ihtiyaç sahiplerimize kumanya ve diğer ihtiyaçları noktasında yardımlarımız yıl boyu sürecek” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.