'İkinci emir gelene kadar...'

GÜNDEM 27.07.2016 - 09:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3038+ kez okundu.
 

'İkinci emir gelene kadar...'

Geredeli vatandaşlar ile birlikte meydanlardan halka seslenen Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bu milletin aziz kıldığı vatanını teslim alacaklarını zannedenler büyük hüsrana uğradılar,” diye konuştu.
TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 15 Temmuz Darbe girişimin ardından meydanları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşları ile hemhal olan Vekil Küpçü, demokrasi nöbetini de başkent kadar bölgesinde de sürdürüyor. Geredeli vatandaşlar ile birlikte meydanlardan halka seslenen Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bu milletin aziz kıldığı vatanını teslim alacaklarını zannedenler büyük hüsrana uğradılar,” diye konuştu. 15 Temmuz Cuma günü darbe teşebbüsünün ardından Cumhurbaşkanı ErdoğanIn milleti sokağa davet ettiği andan itibaren hem Gerede de hem de Bolu meydanında halkı ile birlikte demokrasi nöbeti tutan Milletvekili Küpçü, millet ile birlikte sabah saatlerine kadar meydanı bırakmıyor. 15 Temmuz Darbe girişimin ardından meydanları bırakmayan TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, vatandaşlarına seslenerek; “Bizler Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci emir gelene kadar meydanları boş bırakmayacağız,” dedi. Küpçü, meydan konuşmasında şunları aktardı; “Darbenin duyulduğu andan itibaren demokrasi nöbeti tutan tüm hemşerilerimize, Ak partililere, ülkücülere, alperenlere, milli görüşçülere, sosyal demokratlara hasılı kelam bu alanı dolduranlara  ve hassaten memleketini milletini medeniyetini ve medeniyetinin kodlarını seven siz değerli nöbet tutan kardeşlerimi yürekten selamlıyorum. Evet değerli dostlar biz bir süreç yaşıyoruz. Bu aziz ve necip Türk Milletine yapılmış bir operasyondu. Perşembe günü OHAL ilan edildi. Geçmişte OHAL milleti sindirmek için yapılırdı. Bakın bugün yapılan Olağan Üstü Hal paralelci cuntalara darbeye teşebbüs eden aynı zamanda halkına ateş eden insanlıktan yoksunlara karşı milletini korumak muradıyla millet lehine yapıldı. Bildiğiniz üzere 15 Temmuzda darbeci cuntalar ülkeye darbe yapmak istedi. Halkın üzerine ateşler açtılar, Özel Hareket polislerimizin üzerine ateş açtılar, Şehitlerimiz oldu, Gazilerimiz oldu, ama çok şükür ki millet vatanı uğruna yüreğindeki iman gücü ile bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanını bu milletin aziz kıldığı vatanını teslim  alacaklarını zannedenler büyük hüsrana uğradılar. Bunlar Paralel çete üyeleri, FETÖ üyelerinin gözü öylesine kana bulanmış ki vatanı uğruna kendini siper eden halkını karşısına alarak savunmasız bir şekilde üzerlerine ateş ederek dağıtmaya çalıştılar. Ama dediğim gibi bizde ki iman sevgisi, vatan sevgisi oldukça bu alçaklara prim vermeyerek vatanımızı teslim etmedik. Aziz milletim, yaklaşık 10 gündür vatan nöbeti tutan kardeşlerim, sizler bu vatanın bekasını sağlamak için gündüzleri işyerinize gidip gece nöbet tutmaya gelen her bir nefer vatanını ve milletini seven kahramanlarsınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler bu darbeci cuntalara karşı dik durup hani Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımızın sözü ile adeta bu darbeci cuntalara karşı one minute dediniz. Bizler Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci emir gelene kadar meydanları boş bırakmayacağız.’
Geredeli vatandaşlar ile birlikte meydanlardan halka seslenen Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bu milletin aziz kıldığı vatanını teslim alacaklarını zannedenler büyük hüsrana uğradılar,” diye konuştu.

TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 15 Temmuz Darbe girişimin ardından meydanları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşları ile hemhal olan Vekil Küpçü, demokrasi nöbetini de başkent kadar bölgesinde de sürdürüyor.

Geredeli vatandaşlar ile birlikte meydanlardan halka seslenen Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bu milletin aziz kıldığı vatanını teslim alacaklarını zannedenler büyük hüsrana uğradılar,” diye konuştu.

15 Temmuz Cuma günü darbe teşebbüsünün ardından Cumhurbaşkanı ErdoğanIn milleti sokağa davet ettiği andan itibaren hem Gerede de hem de Bolu meydanında halkı ile birlikte demokrasi nöbeti tutan Milletvekili Küpçü, millet ile birlikte sabah saatlerine kadar meydanı bırakmıyor.
15 Temmuz Darbe girişimin ardından meydanları bırakmayan TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, vatandaşlarına seslenerek; “Bizler Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci emir gelene kadar meydanları boş bırakmayacağız,” dedi.

Küpçü, meydan konuşmasında şunları aktardı; “Darbenin duyulduğu andan itibaren demokrasi nöbeti tutan tüm hemşerilerimize, Ak partililere, ülkücülere, alperenlere, milli görüşçülere, sosyal demokratlara hasılı kelam bu alanı dolduranlara  ve hassaten memleketini milletini medeniyetini ve medeniyetinin kodlarını seven siz değerli nöbet tutan kardeşlerimi yürekten selamlıyorum.

Evet değerli dostlar biz bir süreç yaşıyoruz. Bu aziz ve necip Türk Milletine yapılmış bir operasyondu. Perşembe günü OHAL ilan edildi. Geçmişte OHAL milleti sindirmek için yapılırdı. Bakın bugün yapılan Olağan Üstü Hal paralelci cuntalara darbeye teşebbüs eden aynı zamanda halkına ateş eden insanlıktan yoksunlara karşı milletini korumak muradıyla millet lehine yapıldı.

Bildiğiniz üzere 15 Temmuzda darbeci cuntalar ülkeye darbe yapmak istedi. Halkın üzerine ateşler açtılar, Özel Hareket polislerimizin üzerine ateş açtılar, Şehitlerimiz oldu, Gazilerimiz oldu, ama çok şükür ki millet vatanı uğruna yüreğindeki iman gücü ile bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanını bu milletin aziz kıldığı vatanını teslim  alacaklarını zannedenler büyük hüsrana uğradılar. Bunlar Paralel çete üyeleri, FETÖ üyelerinin gözü öylesine kana bulanmış ki vatanı uğruna kendini siper eden halkını karşısına alarak savunmasız bir şekilde üzerlerine ateş ederek dağıtmaya çalıştılar. Ama dediğim gibi bizde ki iman sevgisi, vatan sevgisi oldukça bu alçaklara prim vermeyerek vatanımızı teslim etmedik.

Aziz milletim, yaklaşık 10 gündür vatan nöbeti tutan kardeşlerim, sizler bu vatanın bekasını sağlamak için gündüzleri işyerinize gidip gece nöbet tutmaya gelen her bir nefer vatanını ve milletini seven kahramanlarsınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler bu darbeci cuntalara karşı dik durup hani Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımızın sözü ile adeta bu darbeci cuntalara karşı one minute dediniz. Bizler Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci emir gelene kadar meydanları boş bırakmayacağız.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.