Hemşehrimiz, İstanbul'a atandı

YAŞAM 26.07.2021 - 11:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2032+ kez okundu.
 

Hemşehrimiz, İstanbul'a atandı

"2018 yılından bu yana yürüttüğü Hakimlik görevinden, son çıkan kararname ile İstanbul Anadolu Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı."
Geredeli hemşerhimiz Yargıtay Başkanlığı Tetkik Hakimi Selami Arık, İstanbul Anadolu Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Gerede'ye bağlı Ertuğral Köyü’ne kayıtlı Selami Arık, Yargıtay Başkanlığında 2018 yılından bu yana yürüttüğü Hakimlik görevinden, son çıkan kararname ile İstanbul Anadolu Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. 2009 tarihinde iş yaşamına başlayan 1985 Gerede doğumlu Arık, İstanbul’da Cumhuriyet Savcılığı görevinde bulunacak Yakın Doğu Üniversitesi’nde tam burslu olarak öğrenim gören Geredeli Savcı Arık, hukuk cübbesini ilk defa 2009 yılında Vakıfbank, sonrasında Altındağ Belediye Başkanlığı bünyesindeki avukatlık ve 2016 yılında Düzce Cumhuriyet Savcısı, 2018 yılında Yargıtay Başkanlığı Tetkik Hakimi ve 2021 yılı İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulundu.
"2018 yılından bu yana yürüttüğü Hakimlik görevinden, son çıkan kararname ile İstanbul Anadolu Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı."

Geredeli hemşerhimiz Yargıtay Başkanlığı Tetkik Hakimi Selami Arık, İstanbul Anadolu Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

Gerede'ye bağlı Ertuğral Köyü’ne kayıtlı Selami Arık, Yargıtay Başkanlığında 2018 yılından bu yana yürüttüğü Hakimlik görevinden, son çıkan kararname ile İstanbul Anadolu Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

2009 tarihinde iş yaşamına başlayan 1985 Gerede doğumlu Arık, İstanbul’da Cumhuriyet Savcılığı görevinde bulunacak Yakın Doğu Üniversitesi’nde tam burslu olarak öğrenim gören Geredeli Savcı Arık, hukuk cübbesini ilk defa 2009 yılında Vakıfbank, sonrasında Altındağ Belediye Başkanlığı bünyesindeki avukatlık ve 2016 yılında Düzce Cumhuriyet Savcısı, 2018 yılında Yargıtay Başkanlığı Tetkik Hakimi ve 2021 yılı İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.