Halil Alioğlu bir kez daha başkan seçildi!..

SPOR 03.05.2019 - 14:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2491+ kez okundu.
 

Halil Alioğlu bir kez daha başkan seçildi!..

"Yapılan açıklamada genel kurulun yapılarak mevcut yönetim aklandığını ve başkanlığa Halil Alioğlu’nun seçildiği belirtildi."
Gerede’de tenis denilince akla gelen Gerede Esentepe Tenis Kulübü Başkanlığı 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini oluşturdu. Gerede Esentepe Tenis Kulübü Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada genel kurulun yapılarak mevcut yönetim aklandığını ve başkanlığa Halil Alioğlu’nun seçildiği belirtildi. Gerede'de bir dönem "efsane başkan" olarak Halil Alioğlu başkanlığındaki kulübün başkan yardımcılığına Şükrü İşli, muhasip üyeliğine Nazif Konuk, sekreterliğe Mine Yıldız ve asil üyeliğe Hikmet Kılınçaslan, Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Kadir Solun, üyeliklerine ise Necdet Göktaş ve Sezai Vural tüm oyları alarak seçildi.
"Yapılan açıklamada genel kurulun yapılarak mevcut yönetim aklandığını ve başkanlığa Halil Alioğlu’nun seçildiği belirtildi."

Gerede’de tenis denilince akla gelen Gerede Esentepe Tenis Kulübü Başkanlığı 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini oluşturdu.

Gerede Esentepe Tenis Kulübü Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada genel kurulun yapılarak mevcut yönetim aklandığını ve başkanlığa Halil Alioğlu’nun seçildiği belirtildi.

Gerede'de bir dönem "efsane başkan" olarak Halil Alioğlu başkanlığındaki kulübün başkan yardımcılığına Şükrü İşli, muhasip üyeliğine Nazif Konuk, sekreterliğe Mine Yıldız ve asil üyeliğe Hikmet Kılınçaslan, Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Kadir Solun, üyeliklerine ise Necdet Göktaş ve Sezai Vural tüm oyları alarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.