Gerede'ye de verildi..

YAŞAM 05.04.2019 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2527+ kez okundu.
 

Gerede'ye de verildi..

"4×4 Ambulanslar Gerede, Taşkesti, Gökçesu, Yeniçağa ve Kıbrıscık’ın sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından, şoförlerine teslim edildi."
Gerede ilçemize tahsis edilen 4×4 ambulans yapılan program ile şoförüne teslim edildi. Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu’ya verilen 4×4 ambulanslar Bolu Valisi Ahmet Ümit’in takdimleriyle ilçelerine teslim edildi. Bu ambulanslar ile birlikte tüm ilçelerde 4×4 araçlar hizmet vermeye başladı. Sağlık İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen programa Bolu Valisi Ahmet Ümit, Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, İl Sağlık Müdür Yardımcıları ve sağlık çalışanları katıldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, 5 ilçeye verilecek bu ambulansların ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Ümit, Bu 5 ambulansın ilçelerimize tahsisi ile birlikte kış aylarında hasta nakillerinde problem yaşanan ilçelerimizde de daha kaliteli hizmet verebileceklerini belirtti. Vali Ümit, bu ambulansların ilimize verilmesinde Sağlık Bakanı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol da yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bu ambulanslar ile birlikte tüm ilçelerimizin 4×4 araca kavuştuğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. AMBULANSLAR TESLİM EDİLDİ Yapılan konuşmaların ardından 4×4 Ambulanslar Taşkesti, Gökçesu, Yeniçağa, Kıbrıscık ve Gerede'nin sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından, şoförlerine teslim edildi.
"4×4 Ambulanslar Gerede, Taşkesti, Gökçesu, Yeniçağa ve Kıbrıscık’ın sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından, şoförlerine teslim edildi."

Gerede ilçemize tahsis edilen 4×4 ambulans yapılan program ile şoförüne teslim edildi. Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu’ya verilen 4×4 ambulanslar Bolu Valisi Ahmet Ümit’in takdimleriyle ilçelerine teslim edildi. Bu ambulanslar ile birlikte tüm ilçelerde 4×4 araçlar hizmet vermeye başladı.

Sağlık İl Müdürlüğü binası önünde düzenlenen programa Bolu Valisi Ahmet Ümit, Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, İl Sağlık Müdür Yardımcıları ve sağlık çalışanları katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 5 ilçeye verilecek bu ambulansların ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Ümit, Bu 5 ambulansın ilçelerimize tahsisi ile birlikte kış aylarında hasta nakillerinde problem yaşanan ilçelerimizde de daha kaliteli hizmet verebileceklerini belirtti. Vali Ümit, bu ambulansların ilimize verilmesinde Sağlık Bakanı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol da yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bu ambulanslar ile birlikte tüm ilçelerimizin 4×4 araca kavuştuğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

AMBULANSLAR TESLİM EDİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından 4×4 Ambulanslar Taşkesti, Gökçesu, Yeniçağa, Kıbrıscık ve Gerede'nin sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından, şoförlerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.