Gerede'ye 245 personel aranıyor!

YAŞAM 23.02.2021 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2949+ kez okundu.
 

Gerede'ye 245 personel aranıyor!

"İlçemizde yeni açılacak cezaevi için 242 personel, Gerede Adliyesi içinse 3 personel alınacak."
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yayınladığı personel alım ilanında Gerede'ye bu yıl açılacak olan cezaevi için personel alınacağını duyurdu. Edinilen bilgilere göre, ilçemizde yeni açılacak cezaevi için 242 personel, Gerede Adliyesi içinse 3 personel alınacağı öğrenildi. Öte yandan ilandan edinilen dağılım oranına göre ise; Gerede Adliyesine 3 adet zabıt katibi ile Gerede L Tipi Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu’na İKM 210 erkek ve 15 bayan, 2 hemşire, 10 şoför, 1 aşçı, 1 elektrik teknisyeni, 1 makine teknisyeni, 1 sıhhi tesisat teknisyeni, 1 elektronik teknisyeni olmak üzere toplamda 245 personel alımı yapılacak.
"İlçemizde yeni açılacak cezaevi için 242 personel, Gerede Adliyesi içinse 3 personel alınacak."

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yayınladığı personel alım ilanında Gerede'ye bu yıl açılacak olan cezaevi için personel alınacağını duyurdu.

Edinilen bilgilere göre, ilçemizde yeni açılacak cezaevi için 242 personel, Gerede Adliyesi içinse 3 personel alınacağı öğrenildi.

Öte yandan ilandan edinilen dağılım oranına göre ise; Gerede Adliyesine 3 adet zabıt katibi ile Gerede L Tipi Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu’na İKM 210 erkek ve 15 bayan, 2 hemşire, 10 şoför, 1 aşçı, 1 elektrik teknisyeni, 1 makine teknisyeni, 1 sıhhi tesisat teknisyeni, 1 elektronik teknisyeni olmak üzere toplamda 245 personel alımı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.