Gerede Ülkü Ocakları'ndan anlamlı kampanya!

SİYASET 19.04.2021 - 13:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6034+ kez okundu.
 

Gerede Ülkü Ocakları'ndan anlamlı kampanya!

"Gerede Ülkü Ocakları, her yıl Ramazan Ayında düzenlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik kumanya yardımı kampanyasına bu yılda devam ediyor."
Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliğini bu sene de devam ettiriyor. Bu yıl “Ramazan paylaşınca güzel” teması ile düzenlenen kumanya yardımı ilçemiz genelinde Ramazan Ayı boyunca dağıtılmaya devam edecek. Gerede Ülkü Ocakları Başkanlığı her kapıya bir kumanya etkinliğini bu senede sürdürüyor. Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak, hayırseverlere yönelik yaptığı çağrıda; "Siz evdekalın, biz yardımlarınızı sahiplerine ulaştıralım," diye konuştu. Başkan Darak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz her kapıya bir kumanya etkinliğimiz bu senede inşallah daha büyük gayretler içerisinde devam ettiriyoruz. Milletçe yaşadığımız bu zor süreçte, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, mübarek ramazan ayında yardımda bulunmak için başlattığımız kumanya yardımı kampanyasına siz de destek olabilirsiniz. Siz evdekalın, biz yardımlarınızı sahiplerine ulaştıralım. Ramazan paylaşmaktır," sözlerine yer verdi.
"Gerede Ülkü Ocakları, her yıl Ramazan Ayında düzenlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik kumanya yardımı kampanyasına bu yılda devam ediyor."

Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliğini bu sene de devam ettiriyor.

Bu yıl “Ramazan paylaşınca güzel” teması ile düzenlenen kumanya yardımı ilçemiz genelinde Ramazan Ayı boyunca dağıtılmaya devam edecek.

Gerede Ülkü Ocakları Başkanlığı her kapıya bir kumanya etkinliğini bu senede sürdürüyor. Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanı Yusuf Darak, hayırseverlere yönelik yaptığı çağrıda; "Siz evdekalın, biz yardımlarınızı sahiplerine ulaştıralım," diye konuştu.

Başkan Darak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz her kapıya bir kumanya etkinliğimiz bu senede inşallah daha büyük gayretler içerisinde devam ettiriyoruz. Milletçe yaşadığımız bu zor süreçte, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, mübarek ramazan ayında yardımda bulunmak için başlattığımız kumanya yardımı kampanyasına siz de destek olabilirsiniz. Siz evdekalın, biz yardımlarınızı sahiplerine ulaştıralım. Ramazan paylaşmaktır," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.