Gerede, şehitleri unutmadı

YAŞAM 16.07.2019 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2114+ kez okundu.
 

Gerede, şehitleri unutmadı

"Programlara Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Geredeli vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile eşlik etti."
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü Gerede ilçemizde programlara devam edildi. 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü ilk program saat 11.00 da 15 Temmuz şehidimiz Fatih Kalu’nun kabir ziyaretiyle start aldı. Ardından saat 12.00 da Yeni Camii’de şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunarak hatm-i şerif duası yapıldı. Saat 13.30’da ise Gerede Belediyesi tarafından Cami avlusunda yemek ikramı yapıldı. Program akşam saat 21.00 da Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında devam etti. Cumhuriyet Meydanında yapılan anma programında; Milli birlik yürüyüşü, saygı duruşu, istiklal marşı, Kuran-ı Kerim tilaveti, 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi, protokol konuşmaları, 15 Temmuz temalı şiirlerin okunması ve tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi. Ardından günün son etkinliği ise 00.13 de tüm camilerden sela okunarak demokrasi nöbeti ile devam etti. Programlara Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Geredeli vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile eşlik etti.
"Programlara Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Geredeli vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile eşlik etti."

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü Gerede ilçemizde programlara devam edildi.

15 Temmuz 2019 Pazartesi günü ilk program saat 11.00 da 15 Temmuz şehidimiz Fatih Kalu’nun kabir ziyaretiyle start aldı. Ardından saat 12.00 da Yeni Camii’de şehitlerimiz için mevlid-i şerif okunarak hatm-i şerif duası yapıldı. Saat 13.30’da ise Gerede Belediyesi tarafından Cami avlusunda yemek ikramı yapıldı.

Program akşam saat 21.00 da Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında devam etti. Cumhuriyet Meydanında yapılan anma programında; Milli birlik yürüyüşü, saygı duruşu, istiklal marşı, Kuran-ı Kerim tilaveti, 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi, protokol konuşmaları, 15 Temmuz temalı şiirlerin okunması ve tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi. Ardından günün son etkinliği ise 00.13 de tüm camilerden sela okunarak demokrasi nöbeti ile devam etti.

Programlara Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Geredeli vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.