Gerede'nin sevilen ismine yeni görev!

EKONOMİ 13.05.2019 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2600+ kez okundu.
 

Gerede'nin sevilen ismine yeni görev!

"Gerede'nin sevilen isimlerinden, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka'ya yeni görev verildi."
İlçemizin sevilen isimlerinden, GTSO Başkanı Ersin Kaşka, Türkiye Deri Sanayicileri Derneği’nin başkan vekilliği görevine seçildi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’ya yeni görev verildi. TOBB Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve TOBB Ekonomik Raporu İnceleme Komisyon Üyesi olan Kaşka aynı zamanda Türkiye Deri Sanayicileri Derneği’nin başkan vekilliği görevine seçildi. Türkiye Deri Sanayicileri Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir Burak Uyguner seçilirken, başkan vekilliğine ise Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka seçildi. Alınan bilgiye göre, Derneğin Olağan Genel Kurulu, Tuzla’daki dernek binasında yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimle yönetim kurulu başkanı Bekir Burak Uyguner oldu. Başkan vekilliklerine ise Muhittin Savranoğlu ve Ersin Kaşka seçildi. Deri sanayinin mesleki ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamayı, sanayinin gelişmesine yardımcı olacak konuları tespit etmeyi ilke edinen derneğin üyeleri arasında sektörün önde gelen firmaları yer alıyor.
"Gerede'nin sevilen isimlerinden, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka'ya yeni görev verildi."

İlçemizin sevilen isimlerinden, GTSO Başkanı Ersin Kaşka, Türkiye Deri Sanayicileri Derneği’nin başkan vekilliği görevine seçildi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’ya yeni görev verildi. TOBB Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve TOBB Ekonomik Raporu İnceleme Komisyon Üyesi olan Kaşka aynı zamanda Türkiye Deri Sanayicileri Derneği’nin başkan vekilliği görevine seçildi.

Türkiye Deri Sanayicileri Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir Burak Uyguner seçilirken, başkan vekilliğine ise Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka seçildi.

Alınan bilgiye göre, Derneğin Olağan Genel Kurulu, Tuzla’daki dernek binasında yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimle yönetim kurulu başkanı Bekir Burak Uyguner oldu. Başkan vekilliklerine ise Muhittin Savranoğlu ve Ersin Kaşka seçildi.

Deri sanayinin mesleki ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamayı, sanayinin gelişmesine yardımcı olacak konuları tespit etmeyi ilke edinen derneğin üyeleri arasında sektörün önde gelen firmaları yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.