Gerede'deki bu çağrı size olabilir!

GÜNDEM 20.04.2021 - 15:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7634+ kez okundu.
 

Gerede'deki bu çağrı size olabilir!

"Aşılama süreci, Koronavirüs Bilim Kurulunun oluşturduğu takvim doğrultusunda tamamlanacak."
İlçe Sağlık Müdürlüğü, 55 yaş ve üzeri eşleri de dahil son 6 ay içerisinde covıd hastalığı geçirmemiş tüm vatandaşları hastanelere ve aile hekimliklerine beklediğini duyurdu. Gerede İlçe Sağlık Müdürlüğü yaptığı duyuruda 55 yaş ve üzeri eşleri de dahil son 6 ay içerisinde covıd hastalığı geçirmemiş tüm vatandaşları alo 182, e-nabız veya MHRS internet sayfasından randevu alarak covıd aşılarını yaptırmak için hastanelere ve aile hekimliklerine beklediğini ifade etti. Üstelik gündüz veya iftardan sonra saat 24.00’a kadar hastanelerde aşı hizmetinin devam etmekte olduğu belirtildi. Koronavirüs salgınında hayata geçirilen aşılama programı dahilinde öncelikli gruptaki vatandaşların aşılanması için randevular, “mhrs.gov.tr”, “enabiz.gov.tr” siteleri, Merkezi Hekim Randevu Sistemi, e-Nabız mobil uygulamaları ile “Alo 182” hattı üzerinden alınabiliyor. Vatandaşlar, öncelikli grupta olup olmadığını, aralarında boşluk bulunacak şekilde “AŞI”, “T.C. kimlik numarası” ve “T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi”ni yazarak 2023’e kısa mesaj (SMS) göndererek sorgulayabiliyor. Aşılama süreci, Koronavirüs Bilim Kurulunun oluşturduğu takvim doğrultusunda tamamlanacak.
"Aşılama süreci, Koronavirüs Bilim Kurulunun oluşturduğu takvim doğrultusunda tamamlanacak."

İlçe Sağlık Müdürlüğü, 55 yaş ve üzeri eşleri de dahil son 6 ay içerisinde covıd hastalığı geçirmemiş tüm vatandaşları hastanelere ve aile hekimliklerine beklediğini duyurdu.

Gerede İlçe Sağlık Müdürlüğü yaptığı duyuruda 55 yaş ve üzeri eşleri de dahil son 6 ay içerisinde covıd hastalığı geçirmemiş tüm vatandaşları alo 182, e-nabız veya MHRS internet sayfasından randevu alarak covıd aşılarını yaptırmak için hastanelere ve aile hekimliklerine beklediğini ifade etti. Üstelik gündüz veya iftardan sonra saat 24.00’a kadar hastanelerde aşı hizmetinin devam etmekte olduğu belirtildi.

Koronavirüs salgınında hayata geçirilen aşılama programı dahilinde öncelikli gruptaki vatandaşların aşılanması için randevular, “mhrs.gov.tr”, “enabiz.gov.tr” siteleri, Merkezi Hekim Randevu Sistemi, e-Nabız mobil uygulamaları ile “Alo 182” hattı üzerinden alınabiliyor.

Vatandaşlar, öncelikli grupta olup olmadığını, aralarında boşluk bulunacak şekilde “AŞI”, “T.C. kimlik numarası” ve “T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi”ni yazarak 2023’e kısa mesaj (SMS) göndererek sorgulayabiliyor. Aşılama süreci, Koronavirüs Bilim Kurulunun oluşturduğu takvim doğrultusunda tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.