Gerede'de, tavuk çiftliğini bastılar!

ASAYİŞ 10.08.2021 - 14:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 9983+ kez okundu.
 

Gerede'de, tavuk çiftliğini bastılar!

"Gerede'de tavuk çiftliğini soyan maskeli ve silahlı 2 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi."
Gerede ilçemizde tavuk çiftliğini basarak soygun yapmak isteyen yüzleri maskeli ve silahlı iki kişi jandarma ekipleri tarafından kaçtıkları ormanlık alanda yakalandı. Ekipler tarafından gözaltına alınan iki şüphelinin üzerinden tabanca, bıçak ve biber gazı ele geçirildi. Şüphelilerden birinin yabancı uyruklu olması dikkat çekti. İl basınından yanısıyan bilgilere göre olay, dün sabah saatlerinde Gerede ilçesine bağlı Yeniyapar köyünde meydana geldi. Elleri silahlı ve yüzleri maskeli iki şüpheli köyde tavuk çiftlikleri bulunan Arslan Durdu ile eşi Gülfer Durdu’nun evini bastı. Durdu çiftine silah çekerek evi soymak isteyen iki şüpheli çaldıkları malzemelerle birlikte olay yerinden kaçtılar. Büyük korku yaşayan Durdu çifti jandarmaya arayarak ihbarda bulundu. Gerede İlçe Jandarma Komutanlığından 5 asayiş timi ile Bolu İl Jandarma Komutanlığından JASAT timi kaçan soyguncuların yakalamak için ormanlık alanda arama çalışması yaptı. Durdu çiftine kabusu yaşatan 29 yaşındaki Ali Çatal ile 22 yaşındaki Cennetullah Akderi Yelkenler köyü mevkiinde ağaçlık alanda kaçarken jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada siyah çanta içerisinde kuru sıkı tabanca, 2 bin TL nakit para, 3 adet cep telefonu, tablet bilgisayar ile biber gazı ve sustalı bıçak ele geçirildi.  Şüphelilerin ilçe jandarma komutanlığındaki işlemleri sürüyor.    
"Gerede'de tavuk çiftliğini soyan maskeli ve silahlı 2 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi."

Gerede ilçemizde tavuk çiftliğini basarak soygun yapmak isteyen yüzleri maskeli ve silahlı iki kişi jandarma ekipleri tarafından kaçtıkları ormanlık alanda yakalandı. Ekipler tarafından gözaltına alınan iki şüphelinin üzerinden tabanca, bıçak ve biber gazı ele geçirildi. Şüphelilerden birinin yabancı uyruklu olması dikkat çekti.

İl basınından yanısıyan bilgilere göre olay, dün sabah saatlerinde Gerede ilçesine bağlı Yeniyapar köyünde meydana geldi. Elleri silahlı ve yüzleri maskeli iki şüpheli köyde tavuk çiftlikleri bulunan Arslan Durdu ile eşi Gülfer Durdu’nun evini bastı. Durdu çiftine silah çekerek evi soymak isteyen iki şüpheli çaldıkları malzemelerle birlikte olay yerinden kaçtılar. Büyük korku yaşayan Durdu çifti jandarmaya arayarak ihbarda bulundu.

Gerede İlçe Jandarma Komutanlığından 5 asayiş timi ile Bolu İl Jandarma Komutanlığından JASAT timi kaçan soyguncuların yakalamak için ormanlık alanda arama çalışması yaptı. Durdu çiftine kabusu yaşatan 29 yaşındaki Ali Çatal ile 22 yaşındaki Cennetullah Akderi Yelkenler köyü mevkiinde ağaçlık alanda kaçarken jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada siyah çanta içerisinde kuru sıkı tabanca, 2 bin TL nakit para, 3 adet cep telefonu, tablet bilgisayar ile biber gazı ve sustalı bıçak ele geçirildi.  Şüphelilerin ilçe jandarma komutanlığındaki işlemleri sürüyor.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.