Gerede'de de sokağa çıkma kısıtlaması!..

EKONOMİ 30.03.2021 - 10:35, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2027+ kez okundu.
 

Gerede'de de sokağa çıkma kısıtlaması!..

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına yönelik alınan yeni tedbirleri kamuoyuyla paylaştı. İllerdeki vaka sayılarının artışı göz önünde bulundurularak alınan tedbirlerde koronavirüs risk haritası da güncellendi."
Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında kırmızı renk ile çok yüksek risk kategorisinde yer alan Bolu’da hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs tedbirleriyle ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan’ın açıklamasına göre Bolu, kırmızı kategoriyle çok yüksek riskli iller arasında yer aldı. Türkiye’de 58 il kırmızıya dönerken, 12 il turuncu 10 il sarı oldu. Yeni açıklanan tedbirlere göre Bolu’da hafta sonları sokak kısıtlaması geri döndü. Kentte Cumartesi-Pazar günleri sokak kısıtlaması  uygulanacak. Akşam saatlerinde saat 21.00’den sabah saat 05.00’a kadar yürürlükte olan sokağa çıkma kısıtlaması da devam edecek. Kırmızı kategoride bulunan çok yüksek riskli illerin sayısı 58'e çıkarken, bu şehirlerde hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklandı. Bolu'da kırmızı iller arasında yer alıyor. Türkiye genelinde ise Şırnak dışında mavi il kalmadı. İŞTE KIRMIZI İLLERDEKİ KISITLAMALAR Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güncellenen koronavirüs risk haritasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Çok yüksek riskli grubu temsil eden kırmızı kategorideki iller nüfusumuzun 80'ini temsil eden 58 şehre ulaşmıştır. Türkiye'nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması akşam 21:00 ve 05 olarak her gün devam edecektir. Kırmızı kategorideki illerde, pazar günü uygulanan kısıtlama artık cumartesi ve pazar olarak sürecektir. Lokanta ve kafe gibi işletmeler renk ayrımı olmaksızın 50 kapasite şekilde çalışabilecektir. Kapanma saati sonrası ve sokak kısıtlaması günlerindeki paket servisi devam edecektir." RAMAZANDA 81 İLDE KISITLAMA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayı boyunca hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Erdoğan; "Ramazan ayında ise ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Sadece Ramazan boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafeler hizmetlerini paket servis ile sınırlandıracak. Ülke genelinde sahur ve toplu iftar düzenlenmeyecek. İşletmelere bazı katkılar sağlayacağız." dedi.
"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına yönelik alınan yeni tedbirleri kamuoyuyla paylaştı. İllerdeki vaka sayılarının artışı göz önünde bulundurularak alınan tedbirlerde koronavirüs risk haritası da güncellendi."

Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında kırmızı renk ile çok yüksek risk kategorisinde yer alan Bolu’da hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs tedbirleriyle ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan’ın açıklamasına göre Bolu, kırmızı kategoriyle çok yüksek riskli iller arasında yer aldı. Türkiye’de 58 il kırmızıya dönerken, 12 il turuncu 10 il sarı oldu.

Yeni açıklanan tedbirlere göre Bolu’da hafta sonları sokak kısıtlaması geri döndü. Kentte Cumartesi-Pazar günleri sokak kısıtlaması  uygulanacak. Akşam saatlerinde saat 21.00’den sabah saat 05.00’a kadar yürürlükte olan sokağa çıkma kısıtlaması da devam edecek.

Kırmızı kategoride bulunan çok yüksek riskli illerin sayısı 58'e çıkarken, bu şehirlerde hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklandı. Bolu'da kırmızı iller arasında yer alıyor. Türkiye genelinde ise Şırnak dışında mavi il kalmadı.

İŞTE KIRMIZI İLLERDEKİ KISITLAMALAR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güncellenen koronavirüs risk haritasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Çok yüksek riskli grubu temsil eden kırmızı kategorideki iller nüfusumuzun 80'ini temsil eden 58 şehre ulaşmıştır. Türkiye'nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması akşam 21:00 ve 05 olarak her gün devam edecektir. Kırmızı kategorideki illerde, pazar günü uygulanan kısıtlama artık cumartesi ve pazar olarak sürecektir. Lokanta ve kafe gibi işletmeler renk ayrımı olmaksızın 50 kapasite şekilde çalışabilecektir. Kapanma saati sonrası ve sokak kısıtlaması günlerindeki paket servisi devam edecektir."

RAMAZANDA 81 İLDE KISITLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayı boyunca hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Erdoğan; "Ramazan ayında ise ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Sadece Ramazan boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafeler hizmetlerini paket servis ile sınırlandıracak. Ülke genelinde sahur ve toplu iftar düzenlenmeyecek. İşletmelere bazı katkılar sağlayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.