Gerede, ayağa kalktı!

ASAYİŞ 18.05.2017 - 14:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1797+ kez okundu.
 

Gerede, ayağa kalktı!

Gerede'de doğu kökenli bir inşaat işçisinin hemşehrilerimizden birine saldırması sonrası ilçemiz insanı ayağa kalktı.
Doğu kökenli bir inşaat işçisinin, Gerede halkından birisine saldırması sonrası ilçe ayağa kalktı. Gece ilçede gergin anlar yaşandı. Bolu Merkez’den çok sayıda polis ilçeye gönderildi. Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İlçede inşaatlarda çalışan doğu kökenli bir inşaat işçisinin Geredeli bir vatandaşla kavga etmesi sonrası başlayan olaylar büyüdü. Görgü tanıklarının ifadesindeki iddialara göre; Geredeli bir vatandaş ile inşaat işçisi arasında tartışma yaşandı. İnşaat işçisinin o sırada arkadaşları da ellerinde demirler ve sopalarla Geredeli vatandaşa saldırınca ilçe halkı ayağa kalktı. Olay yerine gelen polis işçileri ve Geredeli vatandaşı karakola götürdü. Gerede halkı karakol önünde toplanınca güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkardı. Vatandaşların karakol önünde çoğalmaya başlamasıyla birlikte olayların büyümemesi için inşaat işçileri sivil bir araçla ilçeden kaçırıldı. Geredeli vatandaşlar bu işçilerin yer yer PKK propagandası yaptıklarını da iddia ettiler. Olayın kısa sürede il emniyet müdürlüğüne ulaşmasının ardından ilçeye asayiş ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürü Geredeli vatandaşları sakinleştirerek, evlerine gönderdi. Kavgayı çıkartan ve PKK propagandası yapan şahsın Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. 
Gerede'de doğu kökenli bir inşaat işçisinin hemşehrilerimizden birine saldırması sonrası ilçemiz insanı ayağa kalktı.

Doğu kökenli bir inşaat işçisinin, Gerede halkından birisine saldırması sonrası ilçe ayağa kalktı. Gece ilçede gergin anlar yaşandı. Bolu Merkez’den çok sayıda polis ilçeye gönderildi.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İlçede inşaatlarda çalışan doğu kökenli bir inşaat işçisinin Geredeli bir vatandaşla kavga etmesi sonrası başlayan olaylar büyüdü.

Görgü tanıklarının ifadesindeki iddialara göre; Geredeli bir vatandaş ile inşaat işçisi arasında tartışma yaşandı. İnşaat işçisinin o sırada arkadaşları da ellerinde demirler ve sopalarla Geredeli vatandaşa saldırınca ilçe halkı ayağa kalktı.

Olay yerine gelen polis işçileri ve Geredeli vatandaşı karakola götürdü. Gerede halkı karakol önünde toplanınca güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkardı. Vatandaşların karakol önünde çoğalmaya başlamasıyla birlikte olayların büyümemesi için inşaat işçileri sivil bir araçla ilçeden kaçırıldı. Geredeli vatandaşlar bu işçilerin yer yer PKK propagandası yaptıklarını da iddia ettiler.

Olayın kısa sürede il emniyet müdürlüğüne ulaşmasının ardından ilçeye asayiş ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürü Geredeli vatandaşları sakinleştirerek, evlerine gönderdi.

Kavgayı çıkartan ve PKK propagandası yapan şahsın Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.