'Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey!..'

SİYASET 18.05.2021 - 14:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6263+ kez okundu.
 

'Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey!..'

"Çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin Ali Erçoşkun olduğunu belirten Tanju Özcan, Ercoşkun'u överken, Geredeli hemşehrimiz Fehmi Küpçü için; "Çünkü Ali’yi ben biliyorum. Bir şeyler yapmaya çalışırdı. Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey," değerlendirmesinde bulundu."
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, birlikte siyasette çalıştığı AK Partili milletvekilleri hakkında konuştu. Çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin 24. 25. ve 26. dönem Bolu Milletvekilliği yapan Ali Erçoşkun olduğunu belirtti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasette Bolu’da birlikte görev yaptıkları AK Partili milletvekilleri hakkında konuştu. İl basınından Sefa Günay imzalı habere göre, çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin Ali Erçoşkun olduğunu söyleyen Başkan Özcan, Ali Erçoşkun’un şu an AK Parti Bolu milletvekilleri olan Arzu Aydın, ve Fehmi Küpçü’den daha fazla tanındığını belirtti. Çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin 24. 25. ve 26. dönem Bolu Milletvekilliği yapan Ali Erçoşkun olduğunu belirten Başkan Özcan, Ali Ercoşkun'u överken, Geredeli hemşehrimiz Fehmi Küpçü için ise; "Çünkü Ali’yi ben biliyorum. Bir şeyler yapmaya çalışırdı. Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey," değerlendirmesinde bulundu. Önceki dönem milletvekillerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir diğer eski milletvekili hemşehrimiz olan Yüksel Çoşkunyürek için de, "Yüzüne de söyledim iyi bir insan. Hala ararım sohbet ederim," diye konuştu. Başkan Özcan, açıklamasında; "Ali Erçoşkun arkadaşımızın benim kadar tanınırlığı yoktu. Ama Ali Erçoşkun’un tanınırlığı şimdiki milletvekillerinin tanınırlığının iki katından daha fazlaydı. Ben kaç tane AK Partili milletvekili ile çalıştım? Metin Yılmaz ile çalıştım. Dünya iyisi bir insandı ama çok faydalı icraatları olmadı. Yüksel Çoşkunyürek, yüzüne de söyledim iyi bir insan. Hala ararım sohbet ederim. Daha fazlasını yapabilirdi bakan yardımcılığı sırasında. Ali Erçoşkun ile çalıştım. Fehmi Küpçü ile çalıştım. Bu çalıştığım Ak Partili milletvekilleri arasında bana göre en başarılı hangisi diye sorsalar. Yiğidi öldür hakkını ver, Ali Erçoşkun’du. Açıkça söylüyorum. Çok polemiğe girdiğimiz halde. Çünkü Ali’yi ben biliyorum. Bir şeyler yapmaya çalışırdı. Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey," sözlerine yer verdi.
"Çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin Ali Erçoşkun olduğunu belirten Tanju Özcan, Ercoşkun'u överken, Geredeli hemşehrimiz Fehmi Küpçü için; "Çünkü Ali’yi ben biliyorum. Bir şeyler yapmaya çalışırdı. Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey," değerlendirmesinde bulundu."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, birlikte siyasette çalıştığı AK Partili milletvekilleri hakkında konuştu. Çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin 24. 25. ve 26. dönem Bolu Milletvekilliği yapan Ali Erçoşkun olduğunu belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasette Bolu’da birlikte görev yaptıkları AK Partili milletvekilleri hakkında konuştu.
İl basınından Sefa Günay imzalı habere göre, çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin Ali Erçoşkun olduğunu söyleyen Başkan Özcan, Ali Erçoşkun’un şu an AK Parti Bolu milletvekilleri olan Arzu Aydın, ve Fehmi Küpçü’den daha fazla tanındığını belirtti.

Çalıştığı en başarılı AK Partili milletvekilinin 24. 25. ve 26. dönem Bolu Milletvekilliği yapan Ali Erçoşkun olduğunu belirten Başkan Özcan, Ali Ercoşkun'u överken, Geredeli hemşehrimiz Fehmi Küpçü için ise; "Çünkü Ali’yi ben biliyorum. Bir şeyler yapmaya çalışırdı. Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey," değerlendirmesinde bulundu.

Önceki dönem milletvekillerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir diğer eski milletvekili hemşehrimiz olan Yüksel Çoşkunyürek için de, "Yüzüne de söyledim iyi bir insan. Hala ararım sohbet ederim," diye konuştu.

Başkan Özcan, açıklamasında; "Ali Erçoşkun arkadaşımızın benim kadar tanınırlığı yoktu. Ama Ali Erçoşkun’un tanınırlığı şimdiki milletvekillerinin tanınırlığının iki katından daha fazlaydı. Ben kaç tane AK Partili milletvekili ile çalıştım? Metin Yılmaz ile çalıştım. Dünya iyisi bir insandı ama çok faydalı icraatları olmadı.
Yüksel Çoşkunyürek, yüzüne de söyledim iyi bir insan. Hala ararım sohbet ederim. Daha fazlasını yapabilirdi bakan yardımcılığı sırasında. Ali Erçoşkun ile çalıştım. Fehmi Küpçü ile çalıştım.
Bu çalıştığım Ak Partili milletvekilleri arasında bana göre en başarılı hangisi diye sorsalar. Yiğidi öldür hakkını ver, Ali Erçoşkun’du. Açıkça söylüyorum. Çok polemiğe girdiğimiz halde. Çünkü Ali’yi ben biliyorum. Bir şeyler yapmaya çalışırdı. Fehmi ne yapıyor? Hiçbir şey," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.