‘Evini elbirliği ile inşa edeceğiz’

YAŞAM 06.01.2021 - 14:35, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1654+ kez okundu.
 

‘Evini elbirliği ile inşa edeceğiz’

"Başkan Allar, Koçumlar Köyü’nde meydana gelen yangında eşini ve evini kaybeden aileyi ziyaret ederek, belediye olarak ailenin ev ihtiyacını karşıladıklarını belirtti."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Koçumlar Köyünde meydana gelen yangın sonucu eşini kaybeden Şehriye Çetintaş’ı evinde ziyaret etti. Başkan Allar, yangından zarar gören aileyi ziyaret ederek acılarını paylaşarak; “Ailemizin ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin büyük destekleriyle belediyemizce karşıladık. İlkbaharla birlikte evini de elbirliği ile inşa edeceğiz,” diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde Koçumlar Köyünde meydana gelen yangında 73 yaşındaki Yusuf Çetintaş hayatını kaybetmiş ve ev tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da olay sonrası yangın bölgesine giderek acılı aileye taziyelerini iletmiş ve yanlarında olduklarını bildirmişti. Başkan Allar ve hayırseverlerin desteği ile aileye ivedilikle yeni ev tutulup eşyalar yerleştirildi. Ailenin yeni eve taşınmasının ardından Allar, yangında eşini kaybeden Şehriye Çetintaş’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Geçtiğimiz günlerde Koçumlar Köyümüzde meydana gelen yangında eşini ve evini kaybeden Şehriye Teyzemizi geçici ikametinde ziyaret ettik. Evinin tutulmasından eşyaların teminine kadar 3 gün gibi kısa bir sürede yeni evine yerleşen Çetintaş ailemizin ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin büyük destekleriyle Belediyemizce karşıladık. Rabbim tüm hemşehrilerimizi afetlerden korusun,” dedi. İlkbaharla birlikte Çetintaş ailesinin yeni evini elbirliği ile inşa edeceklerini de belirten Allar, maddi destek sağlayan hayırsever Geredeli iş insanlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
"Başkan Allar, Koçumlar Köyü’nde meydana gelen yangında eşini ve evini kaybeden aileyi ziyaret ederek, belediye olarak ailenin ev ihtiyacını karşıladıklarını belirtti."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Koçumlar Köyünde meydana gelen yangın sonucu eşini kaybeden Şehriye Çetintaş’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Allar, yangından zarar gören aileyi ziyaret ederek acılarını paylaşarak; “Ailemizin ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin büyük destekleriyle belediyemizce karşıladık. İlkbaharla birlikte evini de elbirliği ile inşa edeceğiz,” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Koçumlar Köyünde meydana gelen yangında 73 yaşındaki Yusuf Çetintaş hayatını kaybetmiş ve ev tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da olay sonrası yangın bölgesine giderek acılı aileye taziyelerini iletmiş ve yanlarında olduklarını bildirmişti.

Başkan Allar ve hayırseverlerin desteği ile aileye ivedilikle yeni ev tutulup eşyalar yerleştirildi. Ailenin yeni eve taşınmasının ardından Allar, yangında eşini kaybeden Şehriye Çetintaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Geçtiğimiz günlerde Koçumlar Köyümüzde meydana gelen yangında eşini ve evini kaybeden Şehriye Teyzemizi geçici ikametinde ziyaret ettik. Evinin tutulmasından eşyaların teminine kadar 3 gün gibi kısa bir sürede yeni evine yerleşen Çetintaş ailemizin ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin büyük destekleriyle Belediyemizce karşıladık. Rabbim tüm hemşehrilerimizi afetlerden korusun,” dedi.

İlkbaharla birlikte Çetintaş ailesinin yeni evini elbirliği ile inşa edeceklerini de belirten Allar, maddi destek sağlayan hayırsever Geredeli iş insanlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.